Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Sähkötyöturvallisuuskoulutus TeollisuusSÄTKY (etänä)

Keskiarvo: 4,9

Koulutukseen osallistunut
Asiantuntevaa tietoa, jaksotukset hyvät, materiaali hyvä
Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja sai porukan pysymään asassa mukana ja hereillä
Koulutukseen osallistunut
Kouluttajan pitkäaikainen kokemus ja osaaminen alalla näkyy koulutuksessa; koulutus mielenkiintoinen, sisälsi paljon tietoa myös asiakasyrityksen toiminnasta ja verkosta; laadukkaasti vedetty ja toteutettu koulutus. Kiitos.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli asiantuntevaa ja mielenkiintoista. Alussa oli hyvin keskustelevaa, mutta lopussa ei enää niin paljon.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus toimii hyvin myös webinaarina. Käytännön järjestelyt oli hoidettu hyvin
Koulutukseen osallistunut
Mukavan rento koulutus ja osallistujia otettiin mukaan koulutukseen kertomaan kokemuksia ja yrityksen toimintatapoja. Hyvin onnistunut etätoteutus webinaarina
Koulutukseen osallistunut
Pidin kouluttajasta, ulosanti on rauhallista, asiantuntevaa ja vakuuttavaa ja hän otti kivasti koulutettavia mukaan. Antaa aina syvyyttä aiheeseen, kun tulee elävän elämän esimerkkejä. Vaikka itse olen puhtaasti toimistotyössä, antoi koulutus hyviä eväitä.
Koulutukseen osallistunut
Tauotus oli päivän avainsana. Tarpeeksi taukoja, koska muuten näiden asioiden läpikäynti olisi kovin raskasta.
Koulutukseen osallistunut
Tentin tuloksien näkeminen oli todella hyvä asia.
Koulutukseen osallistunut
Hyviä käytännön esimerkkejä, jotka tukivat opetettavaa asiaa.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.