Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työsuojelun peruskoulutus (myös etänä)

Alertum Oy
Yhteenveto
8 tuntia
389 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Espoo, Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
389 EUR
8.2.2022

Espoo
389 EUR
9.2.2022

Tampere
389 EUR
9.3.2022

Verkossa
389 EUR
10.2.2022
Hanki työsuojelukoulutus | Alertum Oy

Työsuojelun peruskoulutus (myös etänä)

Työsuojelun peruskoulutus antaa perustietoa työsuojelusta sekä valmiuksia oman työpaikan työsuojelun kehittämiseen. Koulutuksessa käsitellään työsuojelun tarkoitusta ja tavoitteita, työsuojeluhenkilöstön tehtäviä ja työsuojelun yhteistoimintaa. Lisäksi perehdytään käytännönläheisesti työsuojelun sisällöllisiin osa-alueisiin. Koulutuksessa yhdistyvät asiantuntijatieto ja konkreettisuus. Koulutuksesta saa konkreettisia työkaluja työsuojelun kehittämiseen.

Kohderyhmä

Työsuojelun peruskoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti esimiehille ja työntekijöille, jotka toimivat työsuojeluorganisaatiossa ja joiden vastuulla on työnteon turvallinen järjestäminen, työn suunnittelu tai valvominen. Näin ollen koulutus soveltuu erinomaisesti myös kaikille esimiestehtävissä toimiville työsuojelutoimintaan ja työturvallisuuteen perehtymiseksi sekä tuleville työsuojeluvaltuutetuille, -päällikölle ja -asiamiehille.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta saa sähköisen todistuksen. Koulutuksesta saatu pätevyys on voimassa toistaiseksi.

Aikataulu

Kahdeksan (8) tuntia.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 389€ + alv. Avoimen lähikoulutuksen hintaan sisältyy koulutuspäivän tarjoilut, materiaalit sekä sähköinen todistus koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelun peruskoulutus (myös etänä)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Alertum sosiaalisessa mediassa

Alertum Oy

Suomen johtava työturvallisuuskouluttaja Alertum Oy – osaaminen luo turvaa

Tarjoamme eri alojen ammattilaisille laadukasta turvallisuus- ja pätevyyskoulutusta valtakunnallisesti. Ilmoittautumalla varmistat koulutuksen toteutumisen, kaikki koulutukset pidetään. Palvelumme huomioivat yksilöllisesti sekä pienen että suuren yrityksen tai julkisen toimijan tarpeet henkilöstön turvallisuusosaamisen kehittämisessä. Tarjoamme osaamistamme pätevyyskoulutusten suunnittelussa, toteutuksissa ja pätevyyksien ylläpidossa. Alertumin...


Lue lisää kouluttajasta Alertum Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alertum Oy

Kutojantie 2 B
02630 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 22 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja oli todella hyvä ja helposti lähestyttävä, joka oli ottanut osallistujien taustoista selvää ja pystyi koulutuksen aikana yhdistämään osallistujien nimet, toimialat ja toimenkuvat luontevasti ja antamaan relevantteja esimerkkejä kaikilta toimialoilta. Hän hoiti koulutksen sopivan rennosti ja joustavasti sekä esitti asiat hyvin ja sopiv...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Pelkoni, että koulutus olisi kamalan kuiva, oli turha. Asiat kerrottiin värikkäästi ja käytännönläheisesti, sisältö oli kattava, ja taukoja oli tarpeeksi. Kouluttaja oli laittanut persoonansa likoon, mikä toi mukavan vireen asiasisältöön. Vähän kiire tuli, aika ei ihan riittänyt. Tämä oli positiivinen matalan kynnyksen koulutus, ja tästä se läht...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Selkeä ja laaja alainen koulutus
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,9)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 1624 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

5K Asiantuntijasta Esihenkilöksi

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Samalla koulutus tukee ammatillista kasvua ja ammatti-identiteetin rakentumista.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuojelun peruskoulutus (myös etänä) täytä seuraavat tiedot: