Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Eläinavusteinen valmentaja 30 op

Alfa Partners Academy Finland Oy
Yhteenveto
12 päivää
1 604,84 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Kajaani, Kotka, Mäntsälä
Alkavat koulutukset
Kajaani
1 604,84 EUR
15.8.2020

Kotka
1 604,84 EUR
15.8.2020

Mäntsälä
1 604,84 EUR
15.8.2020

Eläinavusteinen valmentaja 30 op

Eläinavusteisen valmentajan koulutus on vajaa vuoden kestävä 30 opintopisteen täydennyskoulutus, joka on tarkoitettu lähinnä terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille sekä green care -yrittäjille. Koulutus järjestetään lähi- sekä etäopetuksena ja tilavierailuina.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erilaisissa työympäristöissä ja haluavat oppia yhdistämään eläinavusteisen työtavan erilaisten asiakkaiden valmennukseen, ohjaukseen tai terapiaan. Koulutus soveltuu myös eläimensä kanssa vapaaehtoistyötä tekeville.
Koulutus antaa perustiedot ratkaisukeskeisestä ajattelusta ja työotteesta sekä tilaisuuden harjoitella niiden soveltamista asiakastyöhön. Koulutuksen kautta opiskelija saa valmiuksia käyttää eläinavusteista valmennusta tai -terapiaa omassa työssään kasvatus-, sosiaali- tai terveysalalla. Koulutus sopii myös green care –yrittäjille ja alasta kiinnostuneille.
Yksi eläinavusteisen työskentelyn tärkeimmistä lähtökohdista on hyvinvoiva eläin. Koulutus antaa perustiedot eläinavusteisessa työssä käytettävien eläinlajien perustarpeista, käyttäytymisestä ja kouluttamisesta. Koulutus antaa myös valmiuksia arvioida eri eläinlajien ja -yksilöiden soveltuvuutta eläinavusteiseen työhön.
Ratkaisukeskeisen lähestymistavan keskeisiä osia ovat voimavarakeskeisyys, asiakaslähtöisyys, arvostava vuorovaikutus, luovuus ja huumori. Haastavaa tai muutosta kaipaavaa tilannetta käsitellään tavalla, jossa keskustelujen ja työskentelyn pääpaino on tulevaisuudessa, tavoitteissa, ideoissa sekä toivon herättämisessä. Työskentelyssä pyritään pois ongelmakeskeisestä keskustelusta kohti rehellistä asioiden kohtaamista. Asiakkaan kanssa pohditaan yhdessä, miten hän toivoo elämänsä olevan tulevaisuudessa, ja siten luodaan energiaa ja myönteistä intoa löytää konkreettisia vaihtoehtoja elämäntilanteeseen.
Solution Focused Animal Assisted Therapy -koulutus perustuu Suomessa kehitettyihin koulutusmenetelmiin, joissa eläin toimii psykoterapeutin, ohjaajan tai valmentajan työparina. Koulutus perustuu muun muassa seuraaviin taustateorioihin: ratkaisukeskeisyys, sosiaalinen konstruktionismi, biofilia, sosiaalisen tuen teoria, antrozoologia sekä ekopsykologia.
Eläinavusteisen valmentajan koulutusta on järjestetty vuodesta 2010 lähtien ja eläinavusteisia valmentajia on valmistunut runsaat 350.
Koulutus koostuu 12 osiosta:
• Kolme koulutusosiota käsittelee terapeuttista työskentelyä, psykologisia aiheita sekä asiakastyötä
• Neljä koulutusosiota sisältää eläinavusteisen toiminnan ja terapian työmuotoja, tietoa eläimistä, niiden tarpeista ja käyttäytymisestä sekä käytännön harjoituksia.
• Viisi koulutusosiota keskittyy valmentajan ja eläintyöparin toimintaan sekä opinnäytetyön tekemiseen.
Koulutus toteutetaan verkko-opiskeluna sekä lähiopetusosioina. Useita osioita on mahdollista suorittaa etäopiskeluna. Lisäksi eläinavusteiseen työskentelyyn tutustutaan tilavierailuilla.
Koulutuskokonaisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat eläinavusteisen valmentajan todistuksen sekä oikeuden käyttää Eläinavusteisen valmentajan tunnusta (SFAT, englanniksi Solution Focused Animal Assisted Therapy).
Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus antaa näyttö työkoiran ja ohjaajan (koirakko) työskentelystä. Yhteistyötestin hyväksytysti suorittanut työpari on oikeutettu käyttämään koiralla työmerkkiä ja huivia sekä ohjaajalla työmerkkiä sekä työliivejä tuotesuojauksella ja diplomilla. Useat työpaikat ja asiakkaat vaativat koiralta ammattilaisten tekemää soveltuvuusarviointia työkoiraksi

Tutkinto / todistus

Todistus, eläinavusteinen valmentaja

Seinädiplomi

Opintorekisteriote

.

Kouluttajat

Koulutuslinja on siirtynyt 1.6.2020 lähtien Kivakoiralle, Alfa Partners Academy jatkaa koulutuksen markkinoijana. Lisätiedot Kivakoiran nettisivuilta sekä FB sivuilta tai Tanja Paasoselta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta määräytyy järjestäjän mukaan ja saattaa vaihdella eri puolilla Suomea.

Koulutuksen hinnan näet siitä kesäyliopistosta, jonne haet. 

Kivakoiran oman koulutuksen hinta on 1990 EUR(sis.ALV).

Koulutuksesta antaa lisätietoja Tanja Paasonen puh.040-5238747

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinavusteinen valmentaja 30 op ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Alfa Partners Academy Finland Oy

Alfa Partners Oy

Alfa Partners Academy   on vuonna 2002 perustettu yksityinen oppilaitos, joka tuottaa koulutusta kehittyvän työelämän muutostarpeisiin.  Neuropsykiatrinen valmentaja 30 op Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti 20 op/60 op Psykoterapeuttiset erikoistumisopinnot 30 op Työnohjaajan opintolinja 60 op Turvallisuusalan koulutukset 1-10 pv koulutuspaketteja Täyttämällä alla olevan...


Lue lisää kouluttajasta Alfa Partners Academy Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alfa Partners Academy Finland Oy

Teerisuonkuja 1
00700 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.alfapartners.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

TimoS
(4)
Vasta kaksi koulutuspäivää takana, mutta oikein hyvältä vaikuttaa. Tarkoitus käyttää koiraa vanhustyössä, ja vaikuttaa siltä, että tämän koulutuksen jälkeen se on mahdollista.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Eläinavusteinen valmentaja 30 op täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: