Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yksityisetsivän ja tiedustelutoiminnan ammatillinen koulutuslinja - Nordic Private Investigator Line- NPI®

Alfa Partners Academy Finland Oy
Yhteenveto
10 päivää
1 604,84 EUR + alv 24 %
10.3.2020
Haku päättyy: 1.2.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Yksityisetsivän ja tiedustelutoiminnan ammatillinen koulutuslinja - Nordic Private Investigator Line- NPI®

Koulutus järjestetään yhteistyössä Nordic Security Service Ltd Oy kanssa, jonka nettisivuilta löytyy koulutuksen kuvaus.  Nordic Security Service Ltd on perustettu vuonna 1984.

Yritykset tarvitsevat yhä enemmän oikeaa ja kohdennettavaa informaatiota menestyäkseen ja selvitäkseen markkinoilla muiden kilpailevien liikeyritysten kanssa. Yritykset tarvitsevat myös totuudenmukaista tietoa ja asiakirjoja erilaisten liiketoimintapäätöksien tekemiseksi. Lisäksi yritykset tarvitsevat yhä enemmän tietoa palkattavasta henkilöstöstä sekä vastuuhenkilöistä.
Myös yksityishenkilöt voivat tarvita tietoja ja todisteita monenlaisista elämään liittyvistä tapahtumista. Viranomaisten resurssien vähenemisen seurauksena monet turvallisuusalan tutkimus- ja valvontapalvelut kasvavat sekä kehittyvät palvelemaan yrityksiä ja kuluttajia antaen lisäturvaa ja hyvinvointia ihmisen eri elämäntilanteisiin.
Jos olet kiinnostunut yksityisetsivä- ja tutkijanurasta, tämä koulutus voi olla sinulle mahdollisuus pätevöityä turvallisuusalalle ja kehittää omaa ammattitaitoa sekä asiantuntijuutta tiedustelun ja tutkimustyön alueilla.

Yksityisetsivän tehtävät vaihtelevat ja ovat tietenkin ainutlaatuisia.
Ne voivat koostua esimerkiksi:
Asioiden ja olosuhteiden tarkistamisesta
Liikekumppanien analyysista
Erilaisten kilpailutilanteisiin liittyvien epäselvyyksien tutkimista
Rikoksien paljastamista, kuten esim. petos ja varkaus
Kadonneiden ihmisten etsimistä
Tavaramerkkiloukkauksia
Kumppanin uskottomuuden tai lähisukulaisten uskollisuuden tarkistamista

Koulutuksen kuvaus:
Koulutus on lähiopetusta ja etätyöskentelyä. Opetus on suomenkielellä. Opintokokonaisuus on 30 op, 10 lähiopetuspäivää.
Koulutus kestää 2 lukukautta, lähiopetusta 84 h (12 pv), etäopiskelua 80 h ja erilaisia tutkimus- ja tiedusteluharjoituksia 36 h.

Oppiaineet:
1. Johdatus yksityisetsivän toimintaan 1 h
2. Yksityisetsivätoiminta Suomessa 2 h
3. Yksityisetsivätoiminnan historia 2 h
4. Oppiminen ja -tekniikat, HOPS 2 h
5. Yksityisetsivän etiikka ja arvot 2 h
6. Psykologia 7 h
7. Tutkimus I, siirtyminen ja seuranta 13h
- henkilöseuranta autoilla
- yksityisetsivän tekniikka
- henkilöseuranta jalkaisin
8. Tutkimus II 8 h
9. Huumeet ja lääkkeet 3 h
10. Aseet 2 h
11. Rikospaikka 8 h
12. Tehtäväanalyysi 6 h
13. Raportointi 4 h
14. Rikospaikka, data 2 h
15. Rikospaikka, harjoitukset 7 h
16. Yksityisetsivän tutkimustyö 60h
17. Haastattelutekniikat 4 h
18. Oikeusjärjestelmät 2 h
19. Yrityksen lomakkeet 2 h
20. Lakiopinnot 7 h
21. Jätteiden turvallisuus 2 h
22. Tehtäväanalyysit 4 h
23. Henkilökohtaiset olosuhteet 2 h
24. Valokuvaus 5 h
25. Naamiointi 3 h
26. Tekninen tutkimus 4 h
27. Videovalvonta 2 h
28. Viestintä 4 h
29. Tiedustelutoiminta 28 h
30. Loppukoe (80%) 2 h
Yhteensä 200 h

Kohderyhmä

Kuka sopii yksityisetsiväksi?
Sinun on oltava utelias, kärsivällinen ja sitkeä, ja että voit nähdä sekä kokonaisuuden että yksityiskohdat. Monta kertaa se on pieni palapeli, joka ratkaisee koko tehtävän, ja on tärkeää nähdä nämä yhteydet. Yksityisetsivän toiminta merkitsee paljon odottamista ja tutkimustyö vaatii tarkkuutta! 

Koulutuksen osallistujat tulevat laajasti erilaisista taustoista ja eikä sinulla tarvitse olla etukäteen tietoa henkilösuojauksesta ja turvallisuudesta, et tarvitse taistelulajikoulutusta tai itsepuolustustaitoja. Sinun ei myöskään tarvitse olla iso tai vahva, sillä vahva tahto ja vakaa psyyke vie pitkälle tässä ammatissa. Tärkeintä on, että olet kypsä ja motivoitunut kasvamaan yksityisetsiväksi.
Annamme sinulle tietoa siitä, miten toimia yksityisetsivänä, mutta kokemuksesi, itsepäisyys, mielikuvitus ja joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka ovat menestyvän yksityisetsivän ominaisia piirteitä!

Jos olet kiinnostunut yksityisetsivä- ja tutkijanurasta, tämä koulutus voi olla sinulle mahdollisuus pätevöityä turvallisuusalalle ja kehittää omaa ammattitaitoa sekä asiantuntijuutta tiedustelun ja tutkimustyön alueilla.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen tavoitteena on yksityisetsivän diplomitutkinto, joka suoritetaan lähi- ja etäopetukseen aktiivisesti osallistumalla sekä loppukokeella.
Koulutuksen aikana opiskelija oppii tekemään asiakaskyselyyn perustuvan tehtäväanalyysin, tietää ja hallitsee yksityisetsivän tutkimuksen henkilöiden, yritysten ja omaisuutta koskevien tietojen etsimiseksi ja dokumentoimiseksi. Opiskelija kykenee tekemään avoimia ja piilotettuja haastatteluja, osaa turvata rikospaikan sekä osaa kerätä ja dokumentoida todisteita ja muita kappaleita tutkintaa sekä mahdollista oikeuskäsittelyä varten. Opiskelija osaa myös seurata yhtä tai useampaa henkilöä jalka, auto tai muulla liikennevälineellä, osaa kommunikoida tiimin jäsenten, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa, osaa dokumentoida tapahtumia valokuvauksen, videokuvauksen tai muun tallenteen avulla, hallitsee tietoa ja kykenee käyttämään valvontalaitteita. Opiskelijalla on myös koulutuksen myötä tietoa naamioinnista sekä identiteetin muuttamisesta operatiivisen seurannan aikana. Koulutuksen aikana opiskelija myös tutustuu omiin kykyihinsä, rajoituksiinsa, kestävyyteen sekä analyyttiseen kykyyn laajentaa eri tietolähteitä.

Aikataulu

Koulutuspäivät: 

Koulutuspäivät: 10.3.2020, 17.4,13.5, 2.6,13.8, 14.8, 12.10 , 13.10., 10-11.12.2020

yhteensä 10 lähiopetuspäivää klo 9-16    30 op

Kouluttajat

Kouluttajat ovat poliisi-, armeija- ja turvallisuusalan ammattilaisia. Osalla myös pitkä työkokemus yksityisetsivän toimeksiannoissa ja työtehtävissä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Nordic Security Service Ltd Oy kanssa.

Koulutuspaikka

Helsinki, Teerisuonkuja 1 , Malmi

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 1 604,84 EUR + alv 24 %

Koulutuksen voi maksaa 1-15 osamaksuerässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yksityisetsivän ja tiedustelutoiminnan ammatillinen koulutuslinja - Nordic Private Investigator Line- NPI®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Alfa Partners Academy Finland Oy

Alfa Partners Oy

Tervetuloa tutustumaan hyvinvointi- ja palvelualojen opintolinjoihin:

Tarvitsetko muutosta työnkuvaasi, ammatilliseen kehittymiseesi tai haluat  esim. lisätä kilpailukykyäsi työmarkkinoilla – Tervetuloa joukkoomme opiskelemaan! Alfa Partners Academy   on vuonna 2002 perustettu yksityinen oppilaitos, joka tuottaa koulutusta kehittyvän työelämän muutostarpeisiin. Koulutamme koko Suomen alueella.  Neuropsykiatrinen valmentaja 30 op Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti 20...


Lue lisää kouluttajasta Alfa Partners Academy Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alfa Partners Academy Finland Oy

Teerisuonkuja 1
00700 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.alfapartners.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yksityisetsivän ja tiedustelutoiminnan ammatillinen koulutuslinja - Nordic Private Investigator Line- NPI® täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?