Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Innostu esiintymisestä!

Algu Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Suomi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Innostu esiintymisestä!

Apua esiintymiseen ja viestintään!

Innostu esiintymisestä!

Oletko työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä esim puhujana, luennoitsijana tai tai vaikkapa esimiehenä? Pidätkö kokouksia tai koulutuksia työntekijöillesi?

Esiintymistaidon valmennus antaa sinulle konkreettisia lisätyökaluja sanomasi perillemenon varmistamiseen. Pidä kuulija hyppysissäsi ja varmistu, että hän myös kuulee ja sisäistää sanottavasi. 

Vaikka ilmapiiri koulutuksessa on rento ja lämminhenkinen, koulutus on tehokas esiintyjyytesi avaaja ja kehittäjä. Kyse ei ole näyttelijäntyöstä tai päälle liimatuista esiintymisnikseistä vaan omien henkilökohtaisten vahvuuksien käyttöönotosta. 

Valmennuksessa käydään harjoitteiden ja esimerkkien kautta esiintymistaidon perusteita sekä annetaan matkaevääksi myös esiintymisjännityksen helpottamiseen tarvittavia menetelmiä. 

Koulutuksen sisältö

Esiintymistaidon valmennuksen osa-alueita ovat:

Suunnittelu

 • esityksen suunnittelu ja valmistelu
 • esityksen kohderyhmä
 • puheen tai esityksen rakenne
 • vuorovaikutteisuuden suunnittelu
 • esiintymisjännityksen helpottaminen

Esiintymistilanne:

 • tilan haltuunottaminen 
 • äänellinen vakuuttaminen
 • mitä viestin sanattomasti
 • henkilökohtaiset keholinjaukset esiintymistilanteissa
 • vuorovaikutuksen rakentaminen kuulijoiden kanssa
 • kiinnostuksen ylläpitäminen
 • palautteen merkitys ja palautteen pyytäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Innostu esiintymisestä!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat valmennusta ja neuvoja esiintymisen ja viestinnän kehittämiseen. Esimerkiksi yksiköiden johtajat ja asiantuntijat hyötyvät tästä koulutuksesta.

Kouluttaja

Teppo Virtanen (esimiesvalmentaja, business coach, MA) on tehnyt työtä esiintymisen saralla myös kansainvälisesti. Hänellä  on pitkäaikainen työura teattereissa sekä kokemus valmentamisesta ja esiintymistaitojen opettamisesta. Hänen valmennuksensa tunnetaan innostavuudestaan ja rohkaisevuudestaan, esiintymisen tekniikkaa unohtamatta. 

Nenne Amnell (johdon valmentaja, business coach, NLP Master, KM) työskentelee esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa ammatillisen esiintymisen parissa. Nenne on aiemmin työskennellyt radiossa ja yritysten tapahtumatuotannossa. Nennen erityisosaamista on puheviestintä sekä vuorovaikutteisuuden rakentaminen.

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Huomaa, että koulutus on saatavana myös verkkokoulutuksena!

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Algu Oy, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Algu Oy

Algu Oy

Yksilöllistä kilpailuetua muutos- ja suorituskyvyn edistämisellä

» Algu Oy Facebookissa Algu Oy toimii yhdessä johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Algun osaaminen perustuu vahvaan yhteistyöhön ja monitieteisyyteen. Tulevaisuuden kilpailukykyä edistävä yrityskulttuuri rakennetaan juuri diversiteetti huomioiden.  Suunta, rakenteet ja johtaminen vaikuttavat sulassa sovussa onnistumiseen ja menestymiseen. Algu Oy toimii...


Lue lisää kouluttajasta Algu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Algu Oy

Yliopistonkatu 58 B
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.algu.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 8 arviointiin

Jaakko Knuuttila, DI
(5)
Itse olen opiskeluissa ja töissä joutunut pitämään yhtä jos toista esitystä ja saanut kaikenlaista esityspreppausta, joten yllätyin kuinka paljon vielä pystyi parantamaan omaa esiintymistä ja viestintää. Koulutuksessa tulleet vinkit esimerkiksi oman puheen rytmittämisestä, äänen käytöstä ja pään asennosta vaikuttivat parantavasti omaan ja muiden...
Näytä kokonaan
Jan
(5)
Sain vinkkejä moneen esiintymisen aiheeseen mm. äänenkäyttöön esiintymistilanteissa sekä esityksen rakenteeseen liittyen. Kehollisia esiintymisjännityksen purkamisharjoitteita oli hyvä kokeilla käytännössä. Ohjaajien asiantuntemus ja näkemys kuului ja näkyi valmennuksessa.
Heli Mäenpää
(4)
Osallistuin Tepon ja Nennen esiintymiskoulutukseen 24.9. Kiitos päivästä, lähdin kotiin erittäin tyytyväisenä. Kaipasin tullessani uusia vinkkejä opetusmetodeihini luennoidessani ja niitä sainkin. Muutama tärkeä oppimani asia tulee mieleeni nykyään joka kerta puhuessani, koulutus jäi siis mieleeni ja paransi esiintymistaitojani. Opiskelijat tork...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Algu Oy, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: