Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaspalvelun tietosuoja ja tietopyynnöt kunta

Aluekoulutus
Yhteenveto
5,5 tuntia
240 EUR + alv 24 %
22.6.2021 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Asiakaspalvelun tietosuoja ja tietopyynnöt kunta

Kunnilla ja kaupungeilla johto usein linjaa tietosuojaa lisäämällä ohjeita tai luomalla tietosuojapolitiikkaa organisaatiossa. Miten tietosuojalainsäädännön mukaiset velvoitteet täytetään kunnan/kaupungin toiminnassa? Tietosuojalainsäädännöllä on merkittäviä vaikutuksia kuntiin rekisterinpitäjinä ja henkilötietojen käsittelijöinä. Rekisterin pitäminen määrittelee mm. mihin tarkoitukseen ja millä tavalla se käsittelee henkilötietoja.

Tässä koulutuksessa kerrotaan perustietoa tietosuoja lainsäädännöstä sekä ohjeistetaan siitä, miten tietosuojalainsäädännön velvoittavia toimenpiteitä toteutetaan kuntasektorilla.


Kurssin sisältö:

  • Tietosuoja- vastuunjako kunnassa
  • Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet
  • Henkilötietojen käsittelyn perusteet
  • Erityiset henkilötietoryhmät ja niiden käsittely
  • Rikostuomioihin ja rikkomuksiin liittyvät käsittelyt
  • Rekisteinpitäjän velvollisuudet
  • Rekisteröidyn oikeudet
  • Kunta henkilötietojen käsittelijänä
  • Asiakaspalvelun toimintatapojen kehittäminen
  • Tietoturva
  • Tietosuojalainsäädännön rikkomisen seuraamukset

Kohderyhmä

Kaikille kuntasektorilla henkilötietoja työssään käsitteleville.

Aikataulu

22.6.2021
Klo 9.00–14.30 

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus.

Kouluttaja

Jarkko Koivuniemi, teknologia- ja tietoasiantuntija. Samp.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 240€ / hlö+ ALV 24 %
Osallistujamaksu laskutetaan koulutuspäivän jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelun tietosuoja ja tietopyynnöt kunta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aluekoulutus

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluekoulutus® – Boreal Seminars tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, yritysten sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluekoulutuksen koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat...


Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aluekoulutus

Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

 Näytä puhelinnumero
aluepro.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelun tietosuoja ja tietopyynnöt kunta täytä seuraavat tiedot: