Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ilmoittajan suojelu, ilmoituskanavan organisointi sekä ilmoitusten riippumaton käsittely

Aluekoulutus
Yhteenveto
3 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
Aluekoulutus

Ilmoittajan suojelu, ilmoituskanavan organisointi sekä ilmoitusten riippumaton käsittely

Koulutuksen tarkoituksena on konkretisoida ilmoittajan suojelua koskevan sääntelyn tarkoitusta ja sen edellyttämiä toimenpiteitä. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ilmoituskanavan perustamiseksi ja hallinnoimiseksi sekä ilmoitusten riippumattomaksi käsittelemiseksi ja tutkintojen suorittamiseksi.

Ilmoittajansuojelulain mukaan tarkoitus on luoda Suomeen järjestelmä, jossa pääsääntöisesti vähintään 50 työntekijää työllistävillä yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioilla (valtio ja kunnat) on velvollisuus perustaa sisäinen ilmoituskanava. Lain tavoitteena on, että ilmoittaja, joka työnsä yhteydessä havaitsee tai epäilee yleisen edun vastaista toimintaa erikseen määritellyillä EU:n tai kansallisen lainsäädännön aloilla, voi ilmoittaa asiasta turvallisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilmoittajan suojelu, ilmoituskanavan organisointi sekä ilmoitusten riippumaton käsittely, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on hyödyllinen kuntien ja kuntayhtymien, hyvinvointialueiden ja niiden tytäryhteisöjen johtamisesta ja valvonnasta vastaavalle johdolle, tarkastuslautakunnan jäsenille, hallinnon ja tarkastuksen asiantuntijoille sekä luottamushenkilöille.

Aikataulu

8.50 Linjojen avaaminen

9.00 Koulutuspäivän aloitus

  • Ilmoittajan suojelulain keskeiset velvoitteet ja niihin vastaaminen
  • Lain tarkoitus ja keskeiset velvoitteet
  • Ilmoituskanavan perustaminen ja hallinta
  • Kunnan ohjeistuksen keskeiset näkökulmat
  • Vaikutustenarvioinnin suorittaminen ja seloste käsittelytoimista
  • Ilmoituskanavan kautta tulleiden ilmoitusten riippumaton käsittely ja tutkinta

12.00 Koulutustilaisuus päättyy

Kouluttaja

Kouluttajana toimii IA Insight Public Oy:n partner, JHTT, CGAP, CRMA Markus Kiviaho. Hän on aiemmin toiminut usean vuoden ajan Tampereen kaupungin sekä Audiator – yhtiöiden sisäisen tarkastuksen johtajana. Hän on mm. vastannut Tampereen kaupungin sisäisen ilmoituskanavan järjestämisestä ja ilmoituksiin perustuvien tutkintojen suorittamisesta.

IA Insight Public Oy on suomalainen, laadukkaita ja riippumattomia sisäisen tarkastuksen, valvonnan ja riskienhallinnan asiantuntijapalveluita tuottava yritys.

Kustannukset

220 / hlö+ ALV 24 %

Osallistujamaksu laskutetaan koulutuspäivän jälkeen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ilmoittajan suojelu, ilmoituskanavan organisointi sekä ilmoitusten riippumaton käsittely? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aluekoulutus

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluekoulutus® – Boreal Seminars tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, yritysten sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluekoulutuksen koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat...


Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aluekoulutus

Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

 Näytä puhelinnumero
aluepro.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä kriisiviestintätaitosi!

ProCom tarjoaa korkeatasoista viestinnän alan koulutusta. Tutustu koulutuksiin! Syksyn uusi ajankohtainen koulutusohjelma syventyy kriisiviestintään.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ilmoittajan suojelu, ilmoituskanavan organisointi sekä ilmoitusten riippumaton käsittely täytä seuraavat tiedot: