Lokitietojen vaatimukset julkisella sektorilla

Aluekoulutus, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lokitietojen vaatimukset julkisella sektorilla

Aluekoulutus

Julkisen puolen tietohallinnon kehittämisprojekteissa mukana oleville sekä yleisesti tietohallinnon johdolle ja esimiehille.

Tiedonhallintalaki ja muu lainsäädäntö asettaa vaatimuksia lokitietojen keräämiselle, säilyttämiselle ja käytölle. Potilastietolaki sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan kokonaisuudistus tulee asettamaan myös omat vaatimuksensa lokitietojen säilytykselle, tietoturvalle sekä käytettävyydelle. Tule oppimaan ja saamaan yleiskuva lainsäädännön vaatimuksista lokitietojen suhteen sekä lokien tehokkaasta ja tietoturvallisesta käytöstä ja hallinnasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lokitietojen vaatimukset julkisella sektorilla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Julkisen puolen tietohallinnon kehittämisprojekteissa mukana oleville sekä
yleisesti tietohallinnon johdolle ja esimiehille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lokitietojen vaatimukset julkisella sektorilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Aluekoulutus
Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluepro Oy tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, yritysten sekä kolmannen sektorin  eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluepro Oy:n koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista...

Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu