⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Sotetiedonhallinta uusi asiakastietolaki, mitä uutta?

Aluekoulutus, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Sotetiedonhallinta uusi asiakastietolaki, mitä uutta?

Aluekoulutus

Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallintasäädösten kokonaisuudistus tulee voimaan 1.1.2024. Uusi laki koskee sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen käsittelyä sekä liudan muita muutoksia. Keskiössä siis sote sektorin asiakastietojen ja asiakirjojen käsittely sekä alan tietojärjestelmiä koskeva sääntely. Samalla kumotaan liuta nykyisiä lakeja mm sote asiakastietojen sähköisestä käsittelystä ja sosiaalihuollon asiakasasiakirjoista.

Nykyinen lainsäädäntö on pirstaleista ja vanhentunutta. Teknologian kehittymisen tuomat uudet mahdollisuudet ovat tuoneet myös uudenlaisia sääntelyn tarpeita. Tänä päivän myös puuttuu kokonaan sääntely esim. toimintansa päättäneiden yksityisten palveluntuottajien asiakirjojen säilyttämisen vastuista.

Lakiehdotuksessa mm. sote asiakastietojen käsittelyn edellytyksistä, salassapidosta ja asiakastietojen luovutuksesta sekä sote asiakasasiakirjoista. Tietojärjestelmiä koskevat säädökset valtakunnallisista tietojärjestelmäpalveluista ja muista sote asiakastietojen käsittelyssä käytettävistä tietojärjestelmistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sotetiedonhallinta uusi asiakastietolaki, mitä uutta?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kenelle: Kaikille, jotka toimivat tiimin tai asiakkaiden kanssa verkon välityksellä ja haluavat toimia verkkopalavereissa paremmin ja interaktiivisemmin. Asiantuntijat, esimiehet, johto, henkilöstöhallinto ja verkkokokouksia pitävät henkilöt

Koulutuspaikka

Verkossa

Kouluttaja

Kouluttaja: tieto- ja teknologia-arkkitehti, Jarkko Koivuniemi

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 240 € + ALV 24%.

Osallistujamaksu laskutetaan koulutuspäivän jälkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sotetiedonhallinta uusi asiakastietolaki, mitä uutta?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Aluekoulutus
Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluepro Oy tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, yritysten sekä kolmannen sektorin  eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluepro Oy:n koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista...

Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu