Uudistuva vammaispalvelulaki

Aluekoulutus, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Uudistuva vammaispalvelulaki

Aluekoulutus

Uusi vammaispalvelulaki tulee voimaan 1.10.2023. Samaan aikaan kumoutuu nykyisin voimassa oleva laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista ja osa kehitysvammalaista. Uusi laki yhdistää pääosin voimassa olevat vammaispalvelulain ja kehitysvammalain. Vammaisille henkilöille tehdään jatkossa kaikki päätökset sosiaalipalveluista sosiaalihuoltolain tai vammaispalvelulain perusteella ja kehitysvammaisten erityishuoltoohjelmista luovutaan. Kehitysvammalakiin jäävät säännökset tahdosta riippumattoman erityishuollon järjestämisestä sekä itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta ja erityishuollossa tapahtuvasta rajoitustoimenpiteiden käytöstä.
Vammaispalvelulaki tuo mukanaan uusia palveluita ja muutoksia jo olemassa oleviin
palveluihin. Mikä on lain mukainen vammaisuuden määritelmä, ja mitkä ovat ne palvelut ja tukitoimet, joita vammaisella henkilöllä on uuden vammaispalvelulain nojalla oikeus saada ja millä edellytyksin?
Koulutuksessa käydään läpi lainsäädäntöuudistuksen perusteet, uudet palvelut ja muutokset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uudistuva vammaispalvelulaki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö

Aikataulu

18.08.2023 klo 9:00-12:00

Koulutuspaikka

Verkossa

Kouluttaja

OTM, Kivelä Marianne ja OTM, Vailaranta Maija Lawila Oy

Kustannukset

260€/hlö + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudistuva vammaispalvelulaki? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Aluekoulutus
Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluepro Oy tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, yritysten sekä kolmannen sektorin  eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluepro Oy:n koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista...

Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu