Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uusi varhaiskasvatuslaki

Aluekoulutus
Yhteenveto
1 päivä
   
Hämeenlinna, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku - Näytä kaikki  
Avoin koulutus

Uusi varhaiskasvatuslaki

Uusi varhaiskasvatuslaki, Aluekoulutus

Uusi varhaiskasvatuslaki – mikä muuttuu?

Uusi varhaiskasvatuslaki (voimaan 1.9.2018) on kokonaisuudessaan kumonnut aiemman varhaiskasvatuslain ja päivähoitoasetuksen. Kyse on kokonaisuudistuksesta sen sijaan että kyse olisi pienehköistä osittaisuudistuksesta vuosien 2015–2016 uudistusten tapaan.

Koska julkista valtaa käyttävien ammattilaisten on tunnettava niin asiallisesti kuin lainsäädäntöteknisesti uusi laki, heidän on tutustuttava lähemmäs kahdeksankymmentä eri pykälää käsittävään lakiin. Tämä ei käy helposti päinsä niille varhaiskasvatuksen asiantuntijoille, joilta puuttuu lainopillinen koulutus ja joilla ei ole aikaa tutustua itsenäisesti uuteen lakiin.

Aluepro järjestää muun muassa varhaiskasvatusjohtajille, sivistysjohtajille, päiväkotien johtajille ja varhaiskasvatuksen opettajille (aiemmin: lastentarhanopettajille) suunnatun kolme tuntia kestävän lakikoulutuksen.

Koulutuksen tehtävänä on lisätä osallistujien ymmärrystä siitä mikä ja millainen laki uusi varhaiskasvatuslaki on. Keskeisenä tehtävänä on vastata osallistujien tilaisuudessa kouluttajalle esittämiin kysymyksiin. Tätä kautta epävarmuus uutta lakia kohtaan vähenee merkittävästi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uusi varhaiskasvatuslaki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu muun muassa varhaiskasvatusjohtajille, sivistysjohtajille, päiväkotien johtajille ja varhaiskasvatuksen opettajille (aiemmin: lastentarhanopettajille).

Kunkin osallistujan toivotaan ottavan mobiililaiteen mukaan, jotta kouluttaja voi osoittaa miten sähköisesti löytyvään varhaiskasvatuslakiin (540/2018) perehtyminen käy helpoiten päinsä.

Koulutuspaikka

Kuopio: Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16
Oulu: Hotelli Lasaretti, Kasarmientie 13
Seinäjoki: Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2
Hämeenlinna: Sokos Hotel Vaakuna, Possentie 7
Tampere: Sokos Hotel Ilves
Turku: Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1
Vantaa: Sokos Vantaa, Hertaksentie 2

Kouluttaja

Oik.tri, varatuomari Sami Mahkonen

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 200 € + alv 24 %. Hinta sisältää koulutusmateriaalin lisäksi lounaan ja kahvin. Osallistujamaksu laskutetaan koulutuspäivän jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uusi varhaiskasvatuslaki? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aluekoulutus

Aluekoulutus / Aluepro Oy

Aluekoulutus® – Boreal Seminars tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, yritysten sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluekoulutuksen koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat...


Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aluekoulutus

Aluepro Oy
Rutakontie 28
74300 Sonkäjärvi

 Näytä puhelinnumero
www.aluepro.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uusi varhaiskasvatuslaki täytä seuraavat tiedot: