Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaativat ja tunteita herättävät omaiset sosiaali- ja terveyshuollossa

Aluekoulutus
Yhteenveto
1 päivä
   
Verkossa
Koulutus
Vaativat ja tunteita herättävät omaiset sosiaali- ja terveyshuollossa | Aluekoulutus

Vaativat ja tunteita herättävät omaiset sosiaali- ja terveyshuollossa

Koulutuksessa käsitellään sosiaali- ja terveyshuollon hankalia tilanteita kaikkia osapuolia arvostavan ja heidät oikein ymmärtävän (validoivan) keskustelun keinoin. Koulutus käsittelee tilanteita, joissa omaisen (läheisen tai muun yhteistyökumppanin) käytös poikkeaa normaaleista, hyvistä toimintatavoista aggressiivisuuden tai kohtuuttomien vaatimusten suuntaan.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on, että organisaation edustaja kykenee jäsentämään kiukkuisuuden, vaativuuden ja röyhkeyden sisältämän viestin ja toimimaan hankalassakin tilanteessa. Koulutuksessa on niin omaista kuin työntekijääkin kunnioittava ja elämänmyönteinen lähestymistapa. Tilaisuudessa käsitellään paljon esimerkkejä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaativat ja tunteita herättävät omaiset sosiaali- ja terveyshuollossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hoito- ja hoivatyössä työskenteleville lähihoitajat, sairaanhoitajat ja avustavat henkilöt.

Kouluttaja

Pirkko Heiske, FK, kirjailija, MBSR-ohjaaja

Kustannukset

280 € hlö + alv 24%.

Kurssimaksuun sisältyy Pirkko Heiskeen e-Kirja PITÄISIKÖ TÄSSÄ VIELÄ HYMYILLÄKIN, joka sisältää kuvauksen 28 hankalasta asiakastilanteesta, niiden psykologisen tulkinnan ja ehdotukset ratkaisuiksi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaativat ja tunteita herättävät omaiset sosiaali- ja terveyshuollossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aluekoulutus

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluekoulutus® – Boreal Seminars tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, yritysten sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluekoulutuksen koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat...


Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aluekoulutus

Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

 Näytä puhelinnumero
aluepro.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaativat ja tunteita herättävät omaiset sosiaali- ja terveyshuollossa täytä seuraavat tiedot: