Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yleistyöaika ja Titania

Aluekoulutus
Yhteenveto
1 päivä
   
Jyväskylä, Oulu, Turku
Avoin koulutus

Yleistyöaika ja Titania

Yleistyöaika ja Titania / Aluekoulutus

Yleistyöajan suunnittelua ohjaavat KVTES:n sopimusmääräykset

Koulutus perehdyttää osallistujan Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) yleistyöajan (7§) oikeaan tulkintaan ja soveltamiseen, sekä Titania-ohjelman käyttömahdollisuuksiin työajan suunnittelussa.

Miten käytän Titaniaa työajan suunnittelussa?

Sopimusmääräysten tuntemus sekä Titanian hyvä hallinta tukevat toimivaa ja tuloksellista esimiestyötä ja työajan tehokasta suunnittelua sekä auttaa hallitsemaan työaikakustannuksia. Osallistujalla on hyvä olla KVTES mukanaan. Käytettävissä olevan ajan rajallisuudesta ja aihesisällön laajuudesta johtuen koulutuspäivän aikana ei käsitellä KVTES:n muita työaikamuotoja, eikä KVTES:n työaikaluvun 6§: 2 momentissa lueteltujen liitteiden työaikamääräyksiä.

Kouluttajina toimivat sovellusasiantuntijat Antero Latva ja Satu Kuosmanen CGI:stä sekä Seppo Koskela.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yleistyöaika ja Titania, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon edustajille, yleistyöaikaa tekevien henkilöiden esimiehille ja työvuorolistojen suunnitteleville. Soveltuu myös palkanlaskijoille, jotka maksavat yleistyöaikaa tekevien palkkoja.

Koulutuspaikka

Turku: Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1, Jyväskylä: Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Oulu: Hotelli Ravintola Lasaretti, Kasarmintie 13

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 280 +ALV 24 %. Hinta sisältää koulutusmateriaalin lisäksi lounaan ja kahvin.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 50% ilmoittautumismaksusta. Mikäli peruutuksen syynä on sairaus ja siitä toimitetaan hyväksyttävä kirjallinen selvitys, laskutusta ei suoriteta. Jos ilmoittautunut jää tulematta tilaisuuteen, eikä peruuta ilmoittautumistaan, laskutetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset suoraan kouluttajalle eli Aluekoulutukselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yleistyöaika ja Titania? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aluekoulutus

Aluekoulutus / Aluepro Oy

Aluekoulutus® – Boreal Seminars tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, yritysten sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluekoulutuksen koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat...


Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aluekoulutus

Aluepro Oy
Rutakontie 28
74300 Sonkäjärvi

 Näytä puhelinnumero
www.aluepro.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Selkeä esitys, hyvät esimerkit, kouluttajat ja materiaali. Kouluttajien laaja tietämys plussaa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yleistyöaika ja Titania täytä seuraavat tiedot: