Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammattitaitokartoitukset rekrytoinnin apuna, Rakennus- ja LVI-ala

Amiedu
Yhteenveto
31.12.2019 09:00
suomi
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

Ammattitaitokartoitukset rekrytoinnin apuna, Rakennus- ja LVI-ala

Uudenmaan TE-toimisto järjestää työttömille maahanmuuttajille rakennus- ja LVI -alan, kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan, ravintola-ja cateringalan sekä hoiva- ja hoitoalan osaamis- ja ammattitaitokartoituksia. Kartoitukset on tarkoitettu asiakkaille, joilla on näihin aloihin liittyvää työkokemusta omasta kotimaastaan ja/tai Suomesta tai muualta kuin Suomesta hankittu alan koulutus. 

Kartoitusten tavoitteena on selvittää asiakkaan ammatillinen osaaminen, erityisosaaminen ja mahdolliset osaamisen puutteet sekä ammattitaito suhteessa ammattien osaamisvaatimuksiin. Laajemmassa mittakaavassa kartoitusten tavoitteena on nopeuttaa ja tehostaa maahanmuuttajien kotoutumista ja työllistymistä.
 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammattitaitokartoitukset rekrytoinnin apuna, Rakennus- ja LVI-ala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kartoitukset on tarkoitettu asiakkaille, joilla on alan työkokemusta ja/tai koulutusta omasta kotimaastaan tai muualta kuin Suomesta.

Lisätietoja

Amiedu, Rakennusala
Merja Rastas
puhelin 020 7461 302
merja.rastas(at)amiedu.fi

 

Jari Ahokas
puhelin 0400 461 225
jari.ahokas(at)amiedu.fi

Amiedu, LVI-ala
Kari Aaltonen
puhelin 0400 210 894
kari.aaltonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen toteutus

Kartoituksia toteutetaan pääkaupunkiseudun oppilaitoksissa ja ne kestävät 5-10 päivää riippuen asiakkaan osaamisesta ja oppilaitoksen tavasta toteuttaa kartoitus. 
Kartoituksen päätteeksi maahanmuuttaja saa oppilaitoksesta osaamisarvion eli todistuksen alan ammatillisesta osaamisesta ja taidoista. Kartoituksen ja osaamisarvion avulla maahanmuuttajan osaaminen tulee näkyväksi ja se hyödyttää yksilöä itseään, työnantajia, kouluttajia, viranomaisia ja koko yhteiskuntaa. Työnantaja voi hyödyntää osaamiskartoitusta mm. työntekijöiden rekrytoinnissa. Osaamisarviosta hän näkee mitä työnhakija osaa ja millaisiin tehtäviin soveltuu. 

Kartoitusajankohdat:

27.5. – 7.6.2019
23.9. – 4.10.2019
18.11. - 29.11.2019

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.