Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakkaan oman projektin yhteydessä toteutettava projektivalmennus

Amiedu
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Sisältö

Valmennuspäivissä tarkastellaan kokous- ja neuvottelutilanteiden elementtejä ja näissä tilanteissa vaadittavia viestintätaitoja. Neuvottelutilanteiden analysointia ja hallintaa harjoitellaan case-harjoituksilla.

Toteutus

Valmennus toteutetaan käynnistettävien projektien yhteydessä, joten kesto on valitun projektin laajuudesta riippuvainen. Kokonaisuuden hinnoittelun periaatteista sovitaan Amiedun ja asiakkaan välisessä veloituksettomassa aloituspalaverissa (kesto noin kaksi tuntia).

Valmennus perustuu yhdessä tekemiseen valitun projektin tavoitteiden toteuttamiseksi. Näin ollen luentomaisuus jää hyvin vähäiseksi. Sekä oppiminen, että henkilökohtaiset kokemukset ja onnistumiset perustuvat asiakasorganisaation oikeiden tulosten toteuttamiseen. Merkittävässä roolissa on projektipäälliköiden henkilökohtainen tuki (coaching).


Lisätietoja

Jouni Simonen
Muutosvalmentaja
puhelin +358 40 512 7090
jouni.simonen(at)amiedu.fi

Kustannukset

Valmennus toteutetaan käynnistettävän projektien yhteydessä, joten työmäärä on valitun projektin laajuudesta riippuvainen. Kokonaisuuden hinnoittelun periaatteista sovitaan Amiedun ja asiakkaan välisessä aloituspalaverissa (kesto noin kaksi tuntia). Yleisiä periaatteita:
• Työpajapäivä sisältäen suunnittelun, fasilitoinnin ja dokumentoinnin n. 2 000 eur (alv 0%).
-  Projektipäällikön henkilökohtainen coaching virtuaalisesti (esim. Skypen kautta) tai lähitapaamisessa sovituista teemoista á 60 min / kerta noin 150 eur (lv 0%) / sisältäen sovittujen toimenpiteiden seurannan.
-  Mahdolliset tiloihin ja tarjoiluihin liittyvät kustannukset veloitetaan erikseen voimassaolevan hinnaston mukaisesti (Amiedun tuottamat palvelut).
-   Matkakustannuksia pääkaupunkiseudulla ei veloiteta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.