Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Business Coaching

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Business Coaching

Coaching on ratkaisukeskeinen ja tavoitteisiin keskittyvä prosessi, joka haastaa coachattavan nykyisen tavan toimia. Se on luottamuksellista dialogia, jossa autetaan coachattavaa pääsemään ammatillisiin tavoitteisiinsa sekä kehittämään omaa kyvykkyyttään, ajatteluaan ja tapaansa toimia
Business coaching soveltuu hyvin tilanteissa, joissa halutaan tukea yksilöä tai ryhmää erilaisten muutostilanteiden johtamisessa ja hallinnassa, johtajuuden ja esimiestyön kehittämisessä, uusiin työtehtäviin siirryttäessä, strategioiden ja toimintamallien jalkauttamisessa sekä oman työn johtamisessa. Coaching sopii myös erinomaisesti erilaisten laajempien muutoshankkeiden ja –valmennusten tueksi, joko yksilöille tai ryhmille.
Business coaching on aina tavoitteellista ja sen avulla tähdätään yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamisen parantamiseen, prosessien ja toimintatapojen tehostumiseen sekä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kasvuun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business Coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Business coaching soveltuu yksilölle tai ryhmälle, ja hyvin erilaisten organisaatioiden avaintehtävissä ja –asemissa toimiville henkilöille – johto, esimies, päällikkö ja asiantuntija. Coach auttaa pääsemään tavoitteisiin erilaisissa työhön liittyvissä haasteissa.

Lisätietoja

Emmy Lampila-Fränti
Palvelupäällikkö,  Certified Business Coach®
puhelin 020 7461 503
emmy.lampila-franti(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Yksilöcoaching
Ryhmä- ja tiimicoaching

Koulutuksen toteutus

 

Koulutuspaikka

Yrityksen tiloissa tai Amiedu, Valimotie 8,

00380
Helsinki

Kustannukset

Pyydä tarjous

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.