Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Eläinten trimmaaja

Amiedu
Yhteenveto
n. 1 vuosi
Helmi-maaliskuu 2020
suomi
   
Helsinki
Työelämän tutkinnot
Amiedu

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Eläinten trimmaaja

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoitajan ammattitutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen. 
Koulutuksen avulla
• opit koirien trimmaamisen perustaidot
• perehdyt eläinten hyvinvointiin ja käyttäytymiseen
• opit eläinten hoitoa ja käsittelyä
• vahvistat asiakaspalvelutaitojasi
• perehdyt eläinalan yrittäjyyteen
• suoritat eläintenhoidon ammattitutkinnon

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, Eläinten trimmaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Trimmaajan ammattiin tähtäävät henkilöt. Koulutus on suunnattu alalle sopiville aikuisille, joilla on hyvä terveys ja riittävä suomen kielen taito.
Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta tai oppisopimuksella. Oppisopimuksessa henkilöllä tulee olla alan työpaikka tai oma alan yritys sekä vähintään 25 viikkotyötuntia. Oppisopimusvaihtoehdossa kysy lisätietoja oman alueesi oppisopimustoimistosta. Suoraan tutkintoon ilman valmistavaa koulutusta voi hakeutua, jos osaamista alalta on riittävästi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoitajan ammattitutkinto:
• Eläinten trimmaaminen
• Asiakaspalvelu ja työelämätaidot
• Eläinalan yritystoiminta Tarkemmat tutkinnon perusteet löydät osoitteesta opintopolku.fi -> eperusteet -> ammatillinen aikuiskoulutus -> eläintenhoitajan ammattitutkinto

Koulutuksen toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan aiempi osaaminen. Tarvittava ammattitaito hankitaan lähi- ja etäopinnoilla, verkkokoulutuksella ja työssä oppien. Lähiopetus toteutetaan monimuoto-opiskeluna arkipäivisin klo 8.30 – 15. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta n. 30-60 päivää ja työssäoppimista 200-1000 h, mitkä määräytyvät HOKSin mukaan. Työelämässä tapahtuvan oppimisen jaksoilla tutkinnon suorittajalla tulee olla mahdollisuus osallistua erilaisiin eläintenhoitajan ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Opiskelija hankkii itse työssäoppimispaikat. Osa työelämässä tapahtuvan oppimisen jaksosta on mahdollisuus suorittaa ulkomailla.
Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon alalle sopivissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 800 € (sis. alv 24%), joka maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana. Oppisopimuksella opiskelevilta ei koulutusmaksua peritä.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.