Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto, osaamisala eläinten kouluttaminen

Amiedu
Yhteenveto
24.9.2019
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoidon ammattitutkinto:

Koko tutkinto 150 osaamispistettä (osp)
·    Pakolliset tutkinnon osat 110 osp
o    Eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen 70 osp
o    Asiakaspalvelu eläinten kouluttamisessa 40 osp
·    Valinnaiset tutkinnon osat 40 osp
o    Eläinalan yritystoiminta 20 osp
o    Eläinlajiryhmän hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen 20 osp
o    Tutkinnon osa aiemmin suoritetusta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta 20/40 osp
o    Toisen osaamisalan tutkinnon osa 20/40 osp

Tarkemmat tutkinnon perusteet löydät osoitteesta opintopolku.fi -> eperusteet -> ammatillinen aikuiskoulutus -> eläintenhoidon ammattitutkinto

Toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan aiempi osaaminen. Tarvittava ammattitaito hankitaan lähi- ja etäopinnoilla, verkkokoulutuksella ja työssä oppien. Lähiopetus toteutetaan monimuoto-opiskeluna arkipäivisin klo 8.30 – 15. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta n. 30-60 päivää ja työssäoppimista 200-600 h, mitkä määräytyvät HOKSin mukaan. Työelämässä tapahtuvassa oppimisessa tutkinnon suorittajalla tulee olla mahdollisuus osallistua erilaisiin eläintenhoitajan ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Opiskelija hankkii itse työssäoppimispaikat. Osa työelämässä tapahtuvan oppimisen jaksosta on mahdollisuus suorittaa ulkomailla.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon alalle sopivissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Lisätietoja

Heidi Aaltonen    
puhelin 020 7461 285
heidi.aaltonen(at) amiedu.fi

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 800 €, joka maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana. Oppisopimuksella opiskelevilta ei koulutusmaksua peritä.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.