Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Osaamisalana koirahieronta

Amiedu
Yhteenveto
7.10.2019
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoitajan ammattitutkinto, koirahieronnan osaamisala (150 osp) tai jokin tutkinnon osa. Tutkintoon kuuluvat pakolliset tutkinnon osat:

·    Koiran rakenteen ja anatomian arviointi, 20 osp
·    Koirien hieronta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 70 osp
·    Asiakaspalvelu koirahieronnassa, 40 osp

Valinnaisena tutkinnon osana (20 osp) on tässä toteutuksessa mahdollisuus valita:
·    Koiran tai kissan ruokinta (eläintenhoitajan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa)
·    Eläinalan Yritystoiminta

Tarkemmat tutkinnon perusteet löydät osoitteesta opintopolku.fi -> eperusteet -> ammatillinen aikuiskoulutus.

Toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi osaaminen. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, verkko-opiskelua, opiskelijahierontoja oppilaitoksessa sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 8.30 – 15. Opintojen laajuus määräytyy HOKSin mukaan, riippuen esim. valinnaisesta tutkinnon osasta ja aiemmin hankitusta osaamisesta. Työssäoppimisjaksoilla tutkinnon suorittajalla tulee olla mahdollisuus osallistua erilaisiin eläintenhoitajan ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Opiskelija hankkii itse työssäoppimispaikat.
Koulutuksen toteutuksesta vastaa Amiedun moniammatillinen eläintenhoitokoulutuksen tiimi yhdessä työelämäkumppaneiden kanssa. Opettajina tässä koulutuksessa toimii mm. eläinlääkäreitä, eläintenhoitajia ja koirahierojia, joilla vankka kokemus eläinalan työstä ja opettamisesta.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon alalle sopivissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Lisätietoja

Kirsi Hallstén-Karvinen
kouluttaja
puhelin 020 7461 516
kirsi.hallsten(at)amiedu.fi

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 900 €, joka maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana. Hinta sisältää koulutuksen ja tutkinnon. Omaehtoinen koulutus on päätoimista ja siten KELAn opintotukikelpoista

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.