Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Osatutkinto Eläinalan yritystoiminta, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
45 osaamispistettä
28.10.2019
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Osatutkinto Eläinalan yritystoiminta, työvoimakoulutus

Koulututuksen ja ammattitutkinnon osan suorittaminen antaa sinulle valmiuksia erilaisiin eläinalan työtehtäviin, yrityksen perustamiseen tai opintojen jatkamiseen esim. oppisopimuskoulutuksella. Tavoitteena on työllistyä eläintenhoitoalalle joko yrittäjänä tai työntekijänä ja suorittaa eläintenhoidon ammattitutkinnon osatutkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, Osatutkinto Eläinalan yritystoiminta, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Osatutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista sekä tietotekniikan perustaitojen hallintaa. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.

 

Kokemus asiakaspalvelu- tai eläintenhoitoalasta sekä yrittäjähenkisyys katsotaan eduksi.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa suoritettava osatutkinto muodostuu yhdestä Eläintenhoidon tutkinnon osasta: Eläinalan yritystoiminta. Koulutuksen sisältö vastaa yritystoiminnan tutkinnonosan tavoitteita ja lisäksi käydään läpi eläinalan ammatin perusteita.

·    Eläinalan yrityksen toiminnan suunnittelu
·    Myyntityö ja markkinointi
·    Asiakaspalvelu
·    Eläintenhoito ja hyvinvointi
·    Eläinalan ammatinkuva
·    Koiran ja kissan käyttäytyminen
·    Eläinsuojelulainsäädäntö
·    Koiran ja kissan perusterveydenhuolto
·    Koiran ja kissan ravitsemuksen perusteet
·    Aseptiikka eläintenhoitotyössä
·    EA1 -koulutus

Koulutuksen toteutus

Valinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman. Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Amiedussa arkisin 8.30 – 15.00. Tämän lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua verkko- ja itseopiskelua sekä työssäoppimista. Ryhmään valitaan enintään 20 opiskelijaa.

Työssäoppiminen suoritetaan eläinalan yrityksissä. Harjoittelupaikka haetaan itse ja se tulee olla valmiina koulutuksen alkaessa 28.10.2019. Työharjoittelupaikan tulee tukea tutkinnon osaa. Sopivia harjoittelupaikkoja ovat eläintenhoidon ammattitutkinnon mukaiset yritykset, kuten eläinkaupat ja -hoitolat, koirakoulut ja trimmaamot. Työssäoppimisen työajat sovitaan opiskelijakohtaisesti toimipisteen aukioloaikojen mukaan.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

28.10.2019-29.5.2020

Kustannukset

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9 – 16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.