Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto, työelämästä tutkintoon

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Eläintenhoidon ammattitutkinto, työelämästä tutkintoon

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoitajan ammattitutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen. Tutkinnon suorittamisen jälkeen eläintenhoitajan työllistymismahdollisuudet yleisesti ottaen paranevat. Ammattitutkinnon suorittaminen antaa myös yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkea- ja korkeakouluopintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, työelämästä tutkintoon, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on pitkäaikainen, yleensä vähintään kahden vuoden työkokemus eläintenhoitajan työtehtävistä, tutkinnossa vaadittavat tiedot ja taidot tai vähintään suuri osa niistä, sekä joiden tavoitteena on suorittaa eläintenhoitajan ammattitutkinto

Lisätietoja

Päivi Ylikorpi
kouluttaja, ammatillinen erityisopettaja
paivi.ylikorpi(at)amiedu.fi

Kirsi Hallstén-Karvinen
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 516

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle erikseen jo aiemmin hankitun osaamisen kartoittamisen jälkeen.
Eläintenhoidon ammattitutkinnon perusteet ja osaamisalakohtaiset osaamisvaatimukset löydät osoitteesta opintopolku.fi -> eperusteet -> ammatillinen aikuiskoulutus -> eläintenhoidon ammattitutkinto

Koulutuksen toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle sekä hänellä jo oleva, aiemmin hankittu alan ammatillinen osaaminen. Koulutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle erikseen osaamisen kartoittamisen jälkeen. Tarvittava koulutus toteutetaan työn ohella monimuotokoulutuksena. Lähiopintoja sisältyy koulutukseen enintään kymmenen päivää.

Ammattitutkinto suoritetaan pääosin alan työpaikalla annettavin näytöin. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon alalle sopivissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Hakija hankkii itse työ- tai työssäoppimispaikan, jossa suorittaa näytön. Näyttötutkinnon suorittamiseen soveltuva työympäristö määräytyy osaamisalavalinnan mukaan. Esimerkiksi klinikkaeläintenhoitajan osaamisalan tutkinnon voi suorittaa eläinsairaalassa ja eläinlääkäreiden vastaanotolla, missä on tutkinnon perusteiden mukaisen osaamisen näyttämiseen tarvittava välineistö.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Tutkinnon suorittajan ammatillisen osaamisen kartoituksen ja siihen liittyvien keskustelujen pohjalta tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma eli HOKS, jonka mukaan opiskeluaika määräytyy. Koska hakijalta edellytetään aiempaa eläintenhoitajan työtehtävissä toimimista ja jo vankkaa osaamista, useimmissa tapauksissa tutkinto voidaan suorittaa noin neljässä kuukaudessa.

Kustannukset

Opiskelijamaksu on koko tutkinnon suorittajalta 300 €.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.