Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ennakoivan kunnossapidon perusteet -verkkokurssi

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Amiedu

Ennakoivan kunnossapidon perusteet -verkkokurssi

Ennakoivalla kunnossapidolla saadaan säästöjä kunnossapito- ja tuotantokustannuksissa. Rikkoontumisen oireet tunnistetaan ennakolta ja voidaan ajoittaa kunnossapitotoimet järkevästi. Ennakoiva kunnossapito on yleensä teollisuudessa vain teoriaa tai visio.

Tämän verkkokurssin avulla saat toteutuskelpoisia käytännön ohjeita mm. mittaussuunnitelman laatimiseen ja valvontakierroksen suunnittelemiseen. Saat perustiedot käyttöseurannasta, kunnonvalvonnasta, vikaantumismalleista ja tiedät kriittisyysanalyysin laskentatavan. Kurssin jälkeen ymmärrät mitä ennakoiva kunnossapito on käytännössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ennakoivan kunnossapidon perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ennakoiva kunnossapito -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon tehtävissä esim. prosessi-, energia-, elintarvike- tai teknologiateollisuudessa.

Lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Ennakoiva kunnossapito

  •     kunnossapidon organisointi
  •     käyttöseurannan merkitys
  •     kriittisyysanalyysilaskenta
  •     vikaantumismallit
  •     kunnonvalvonnan mittaukset    

Kunnonvalvonnanmittaukset

  •     valvontasuunnitelma
  •     mittaamisen periaatteet
  •     hälytysrajat
  •     oireiden löytyminen
  •     raportointi

Koulutuksen toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 75 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.