Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hitsauksen koordinointipalvelut

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

Hitsauksen koordinointipalvelut

Amiedun AmiTCS -hitsauksen koordinointipalveluja käyttämällä asiakasyritys saa nopeasti ja luotettavasti hitsaustoimintonsa täyttämään tuotestandardien, säädösten ja tilaajien vaatimukset. Koordinointipalvelu kattaa koko tilaus-toimitusprosessin.

Koska hitsauksen koordinointivastuussa olevalta edellytetään monissa yhteyksissä samalla riittävää työkokemusta, tiettyä koulutustasoa sekä todennettavaa kykyä suoriutua koordinointitehtävistä, ratkaisuna on käytännössä vain virallisesti pätevöitetty hitsausinsinööri, IWE. AmiTCS -koordinointi¬palvelu tarjoaa hitsausinsinöörin asiakasyrityksen käyttöön ja tuottaa lisäksi yritykselle hitsaus- ja laatutoimintojen kohdennettua ja määrätietoista kehittämistä. Tarvittaessa palveluun voidaan sisällyttää hitsattujen rakenteiden toimitusten valvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsauksen koordinointipalvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

- Hitsaavan metalliteollisuuden yritykset, jotka toimivat joko tilaajana tai alihankkijana.
Yritykset, joiden liiketoiminta kohtaa standardin EN 1090 ja/tai CE -merkinnän vaatimukset.

- Yritykset, joiden toimituksien hitsauskoordinointiin vaaditaan joko IWE –pätevyys tai alemman pätevyystason koordinaattori.

Lisätietoja

Marko Vattulainen
kouluttaja
puhelin 020 7461 517
marko.vattulainen(at)amiedu.fi

Tarjouspyynnöt:
Marja-Leena Räsänen-Ala-Aho
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 422
marja-leena.rasanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Toimeksiannon sisältö on sovittavissa tapauskohtaisesti. Hitsauksen järjestelmä on kytkettävissä osaksi yhdistettyä toimintajärjestelmää, jossa voi olla mukana esimerkiksi standardin ISO9001, ISO 14001 ja/tai ISO 18001. Myös EN1090 metallirakenteiden CE merkintä voidaan sisällyttää palveluun.

Koulutuksen toteutus

Yritys voi ostaa hitsauksen koordinointipalvelun. Tapauskohtaisesti on sovittavissa toimeksianto koskemaan myös muita hitsauksen asiantuntijapalveluita, kuten hitsauksen laadunhallintaa. AmiTCS kattaa suunnittelu-, konsultointi-, dokumentointi-, koulutus-, huolto-, tarkastus- ja auditointipalvelut. Tämä koskee myös kaikkia tai osaa standardin SFS-EN ISO 14731 määrittelemiä tehtäviä. Tämä kaikki voidaan kirjata AmiTCS -palvelusopimukseen.

Palvelun tavoite on kehittää hitsaustoimintoja palvelun tilaajan suunnittelu-, hankinta- ja valmistusyksiköissä ottaen myös huomioon globaalit tarpeet, sekä niiden valituissa toimittajaorganisaatioissa.

Toimeksianto voi alkaa esimerkiksi kehittämällä toiminnot täyttämään standardin SFS-EN ISO 3834-2 vaatimukset ja hankkimalla järjestelmälle sertifikaatti.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Tarjouspyynnöt:

Marja-Leena Räsänen-Ala-Aho
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 422
marja-leena.rasanen(at)amiedu.fi

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.