Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HTML5 -kielen perusteet -kurssi verkossa

Amiedu
Yhteenveto
3 kk
jatkuva haku
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Amiedu

HTML5 -kielen perusteet -kurssi verkossa

Kurssin jälkeen osaat tehdä yksinkertaisia verkkosivuja HTML5 -kielellä ja hallita niiden ulkoasua CSS -tyyleillä. Tunnet perusasiat ylläpidosta, kuvista, käytettävyydestä ja suunnittelusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HTML5 -kielen perusteet -kurssi verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

HTML5 –kielen perusteet -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tekevät tai ylläpitävät verkkosivuja. Kurssin suorittaminen ei edellytä aiempaa verkkosivun tekoon liittyvää kokemusta, mutta tietokoneen peruskäyttötaito on suotavaa.

Lisätietoja

Annika Lönnqvist
Tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 390
annika.lonnqvist(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

- Sivun perusrakenne
- Teksti ja kommentit
- CSS -tyylien käyttö
- tekstin muotoilu
- hyperlinkkien muotoilu (esim. valikot)
- sivun asemointi (layout)
- elementtien asettelu (esim. kuvat
- Tekstikappaleen muotoilu
- Listat
- Kuvat
- Taulukot
- Linkit
- Lomakkeet
- Asemointi
- Sivun tekeminen

Koulutuksen toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Kurssi suorittamiseen riittää mikä tahansa tekstieditoriohjelma, esim. Windowsin Notepad (Muistio) tai Linuxin Emacs.

Opiskelun aloitusajankohta on opiskelijan vapaasti valittavissa. Opiskelun ajaksi opiskelija saa käyttöoikeuden verkko-oppimisympäristöön 3 kuukauden ajaksi. Huom. heinäkuussa ei ole ohjausta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 40 tuntia, jos ei ole aiempaa kokemusta opiskeltavista asioista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen Amiedun helppokäyttöiseen Moodle -oppimisympäristöön. Tunnukset avataan maksettuasi kurssimaksun. Kurssin aikana opintosi etenevät ohjattuina vaihe vaiheelta. Harjoitukset palautetaan oppimisympäristöön ohjeiden mukaan tarkistettaviksi, ja saat niistä palautteen. Ohjaaja seuraa opiskelusi etenemistä ja näin varmistetaan oppimistulosten saavuttaminen. Suoritettuasi kurssin saat siitä todistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 730 € / opiskelija (sis. ALV:n 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus, ohjaus 3 kuukauden ajan, palautteet harjoitustöistä ja todistus.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.