Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hygieniapassikoulutus ja testi

Amiedu
Yhteenveto
12.12.2019 09:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Hygieniapassikoulutus ja testi

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät tiedot, jotta hän kykenee osoittamaan Elintarvikelain (23/2006) 27 §:n vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisensa. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniapassikoulutus ja testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hygieniapassikoulutus ja testi on tarkoitettu elintarvikkeiden parissa työskenteleville henkilöille, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita ja joilla ei ole alan ammatillista tutkintoa.

Lisätietoja

Hans Tikkanen
kouluttaja
puhelin 020 7461 496
hans.tikkanen(at)amiedu.fi

Tuija Mykkänen
assistentti
puhelin 020 7461 341
tuija.mykkanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään Euroopan Unionin yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU, liite I, osan A kohdan 4 alakohta e ja kohdan 5 alakohta d sekä liitteen II luvun 12 kohta 1), kansallisessa elintarvikelaissa (23/2006 muutoksineen) sekä Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009).

Koulutuksen ja testin aihealueet ovat

  • Perusteet mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
  • Ruokamyrkytykset
  • Hygieeniset työskentelytavat
  • Henkilökohtainen hygienia
  • Puhtaanapito
  • Omavalvonta
  • Lainsäädäntö, viranomaiset

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan suomeksi yhden päivän mittaisena lähiopetuksena, jonka yhteydessä suoritetaan suomen kielinen hygieniapassitesti. Testin voi suorittaa myös ruotsin kielellä, ilmoita siitä etukäteen asiakaspalveluun. Koulutus ja testi perustuvat materiaaliin, joka löytyy Ruokaviraston kotisivuilta www.ruokavirasto.fi/hygieniapassi. Koulutusaika klo 9.00 - 15.30, pelkkä testi klo 14.00 - 15.30. Saavu paikalle vähintään 15 minuuttia ennen alkua. 

HUOM! Voit osallistua toteutuspäivinä myös pelkkään testiin - hinta 45€ (sis. alv 24%), kesto n. 1,5h, alkaen klo 14.00 (saavu paikalle viimeistään klo 13.45). ILMOITTAUDU koulutushaun kautta. 

 

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen + testin hinta on 100 € / henkilö. Hintaan sisältyy koulutus, testi ja todistus sekä Ruokaviraston myöntämä hygieniapassi.

Pelkän testin hinta on 45 € / henkilö. Amiedussa suoritetun uusintatestin hinta on 25 € / kerta.

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Yrityskohtaiset ryhmähinnat, toteutustavat ja laskutus sopimuksen mukaan.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.