Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto -koulutus

Amiedu
Yhteenveto
24.2.2020
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa henkilölle valmiudet toimia ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen- ja huollon työtehtävissä. Koulutus soveltuu myös LVI-alalla toimineiden lisä- ja täydennyskoulutukseksi. 

Ilmanvaihto- ja ilmastointialalla on hyvät työllisyysnäkymät jatkuvasti kasvavien rakennusteknisten vaatimusten johdosta. Ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua mm. mittaukseen, säätöön ja puhdistukseen sekä huolto tehtäviin.

Koulutuksen sisällössä painotetaan kokonaisuuksien hallintaa, teknisten järjestelmien ymmärtämistä, työturvallisuutta, asiakaskeskeisyyttä ja ympäristönsuojelunäkökohtia kaikilla osa-alueilla, sekä tietotekniikan hyötykäyttöä. Koulutukseen kuuluu myös työnhakuvalmennusta ja tarvittaessa esim. kielikoulutusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ilmanvaihdon ammatista kiinnostuneille, sekä alalla jo työssä olleille henkilöille, jotka haluavat täydentää ja päivittää osaamistaan. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, työssä tarvittavaa fyysistä kuntoa ja mielellään B-luokan ajokorttia.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Koulutuksen sisältö

IV- koneiden huoltaminen

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Ilmanvaihtojärjestelmien mittaus ja tasapainotus

Tulityökortti

Työturvakortti

Hätäensiapu

Työssäoppiminen

Koulutuksen toteutus

Koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Sisältö ja kestoaika määräytyvät henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, joka toteutetaan arkipäivisin kello 7:30 – 14:30.

Talotekniikan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessa tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksena työllistävässä yrityksessä.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.