Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Isännöinnin ammattitutkinto teknisille isännöitsijöille

Amiedu
Yhteenveto
30.1.2020
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Isännöinnin ammattitutkinto teknisille isännöitsijöille

Tämän koulutuksen tavoitteena on tarjota valmiudet hoitaa isännöinnin toimintaympäristöön liittyviä hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä työtehtäviä sekä luoda edellytykset isännöinnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Suorittamalla tutkinnon ja siihen liittyvän käytännönläheisen valmistavan koulutuksen vahvistat osaamistasi ja saat varmuutta hoitaa ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti teknisen isännöitsijän tehtäviä. Valinnaisista tutkinnon osista riippuen erikoistut asunto-osakeyhtiö-, vuokratalo- tai toimitilaisännöintiin. Lisäksi syvennät osaamistasi isännöinnin teknisissä palveluissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöinnin ammattitutkinto teknisille isännöitsijöille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu isännöinti- ja kiinteistöalan yrityksessä työskenteleville isännöitsijöille, teknisille isännöitsijöille ja –työnjohtajille. Se soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka osallistuvat isännöintipalvelun tuottamiseen ja joiden työtehtävät mahdollistavat tutkinnon suorittamisen.

Koulutuksen sisältö

Isännöinnin ammattitutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta: yhdestä (1) pakollisesta ja kahdesta (2) valinnaisesta tutkinnon osasta:

Pakollinen osa: Isännöinnin toimintaympäristön hallinta.

Valinnainen osa (valittava yksi). Valinnainen osa määräytyy oman työn kautta:

  • Asunto-osakeyhtiön isännöinti,
  • Vuokratalon isännöinti,
  • Toimitila isännöinti sekä

Valinnainen osa:

  • Tekniset palvelut

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että osoitat hallitsevasi tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin eli sinun ei tarvitse osallistua lähiopetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin ammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työ- tai harjoittelupaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.  Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Aloitus 30.1.2020. Kesto n. 1 vuosi.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena tai koulutussopimuksena, joten se on maksutonta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.