Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaupan alan ammattilaiseksi koulutussopimuksella

Amiedu
Yhteenveto
30 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Kaupan alan ammattilaiseksi koulutussopimuksella

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on rohkaista nuoria 17 – 25 vuotiaita hakeutumaan kaupan alalle ja sitä kautta rakentaa omaa urapolkuaan. Koulutuksen aikana opiskelija vahvistaa osaamistaan asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä.

Tavoitteena suorittaa Liiketoiminnan perustutkinnon eli merkonomin myynnin tutkinnon osa.

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä kaupan alalle. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Amiedun yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutuksen aikana hankit arvokasta työelämäkokemusta kaupan alan työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaupan alan ammattilaiseksi koulutussopimuksella, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu peruskoulun suorittaneille tai ilman toisen asteen koulutusta oleville nuorille.

Myynnin osa tutkinnon suorittaminen tapahtuu näyttöinä aidoissa työtilanteissa kaupan alan myymälöissä.

Valintaperusteet

Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso). Koulutukseen valittavilla tulee hallita perustaidot matematiikassa, olla riittävä kielitaito sekä hyvät oppimisvalmiudet.

 

Lisätietoja

Susanna Valkeapää-Touru
kouluttaja
puhelin 020 7461 372
susanna.valkeapaa-touru(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella.

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, myynti tutkinnon osan mukaan rakentuu tutkinnon suorittajan henkilökohtainen ammatillinen kehittymistavoite.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakijalle. Hakijan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet arvioidaan. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työssäoppimisenpaikan kehittämistarpeet.

Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä osatutkintoa suorittavan opiskelijan, työpaikan edustajan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen ja itseopiskelu.

Opiskelijalla tulee olla työharjoittelun aikana mahdollisuus osallistua erilaisiin myynnin perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon osan suorittamista varten voidaan arvioida.

Osa tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa myynnin tutkinnon osan perusteiden mukaisen ammattitaidon ja osaa toimia sitä vastaavissa työtehtävissä.

Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustaja sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkintokoulutuksen toteuttamisen vaihtoehdot

Liiketoiminnan perustutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden, kun tutkinto on kokonaisuudessaan suoritettu.

Koulutus toteutetaan:

  • Koulutussopimuksella: Koulutussopimus soveltuu opiskelijalle, jolla ei ole työsuhdetta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.