Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Käytännönläheinen projektivalmennus

Amiedu
Yhteenveto
1-2 päivää sovitun mukaisesti
sopimuksen mukaan
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus
Amiedu

Käytännönläheinen projektivalmennus

- Valmennuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät projektimaisen työskentelyn tavoitteet, roolit, sekä keskeisten hallinnan menetelmien periaatteet ja pystyvät toimimaan tehokkaasti jäseninä erilaisissa projektitehtävissä.
- Menetelmien soveltamisen ”kynnys” on poistettu käytännön harjoittelulla.
- Valmennus antaa valmiudet työskennellä myös projektipäällikön roolissa pienimuotoisissa projekteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Käytännönläheinen projektivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

- Projektien hallinnan eri rooleissa työskentelevät henkilöt ja projektiryhmien jäsenet.
- Valmennus on hyvä tapa lisätä myös muun kehitystehtävissä toimivan henkilöstön työhön projektimaista tehokkuutta. - Projektipäällikön tehtävissä aloittavat henkilöt.

Lisätietoja

Jouni Simonen
Muutosvalmentaja
puhelin +358 40 512 7090
jouni.simonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Projektimaisen työskentelyn mahdollistava ajattelutapa; miksi kehitystyötä projektoidaan ja mitkä ovat projektityön keskeiset logiikat. Projektoimme yhdessä hyvin arkisen toimenpiteen, sisältäen kuitenkin kaikki oleelliset projektinhallintaan liittyvät näkökulmat. Erilaisia projektityyppejä ja niiden keskeisiä piirteitä. Kehittämistarpeesta projektiksi. Mitä pitää tehdä ja huomioida ennen projektin käynnistämistä; käytännön harjoittelua (mm. tavoitteen asetanta, rajaukset, sidosryhmien tunnistaminen se panostusten tarpeen arviointi.
 
- Projektinhallintaan liittyvät roolit; henkilöt ja ryhmät. - Projektointi; organisointi, vaiheistus ja käynnistäminen. - Projektinhallinnan menetelmiä ja työkaluja; mm. Business Case, riskienhallinta, projektin etenemisen seuranta ja viestintä. - Yhteenveto

Koulutuksen toteutus

Valmennus perustuu pääosin yhdessä tekemiseen valittujen case-esimerkkien pohjalta. Case-esimerkit voivat pohjautua valmentajan luomiin tapauksiin, valmennettavien henkilöiden omakohtaisiin kokemuksiin tai asiakasorganisaation käynnistyviin kehitystoimenpiteisiin. Näin ollen valmennuspäivän rakenne on myös osittain iteroituva, mutta kuitenkin niin, että sisältö käydään kokonaisuudessaan läpi.

Koulutuspaikka

Amiedun toimitiloissa Pitäjänmäellä
tai

sopimuksen mukaan

Kustannukset

2 250 eur / päivä (alv 0%). Sis. esityöt, fasilitoinnin paikan päällä ja jälkityöt.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.