Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kulmahiomakoneen käyttö ja turvallisuus -verkkokurssi

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Amiedu

Kulmahiomakoneen käyttö ja turvallisuus -verkkokurssi

Työturvallisuus ja koneiden oikea käyttö lisäävät konepajan tuottavuutta. Väärin käytettynä kulmahiomakone on vaarallinen käyttäjälle ja ympäristölle.

Kulmahiomakoneen tehokas käyttö edellyttää, että käyttäjä tuntee laikkojen merkinnät, käyttötarkoitukset sekä käytön rajoitukset. Myös käyttöympäristön turvallisuusrajoitukset pitää osata huomioida. Kurssin jälkeen ymmärrät kuinka hiomakoneita käytetään turvallisesti. Opit oikeaoppiset työmenetelmät ja osaat hyödyntää niitä käytännössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulmahiomakoneen käyttö ja turvallisuus -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kulmahiomakoneen käyttö ja turvallisuus -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät rakennustyömailla tai teollisuudessa.

Lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

  • työturvallisuus
  • käyttötarkoitukset ja työmenetelmät
  • laikkojen rajoitukset ja merkinnät
  • laikkojen kiinnittäminen ja kiinnitysosat
  • hiomakoneen kunnon arviointi

Koulutuksen toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 75 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.