Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laippaliitosasentajan koulutus ja pätevöinti, Taulut 2 ja 3: Hydrauliset vääntimet ja vetokiristimet

Amiedu
Yhteenveto
Verkkokoulutus 2 h + 1 päivän asennusharjoittelu/-opastus ja pä
jatkuva haku
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus
Amiedu

Laippaliitosasentajan koulutus ja pätevöinti, Taulut 2 ja 3: Hydrauliset vääntimet ja vetokiristimet

Koulutuksen avulla täytät standardin vaatimukset, varmistat asennustyön laadun  ja työkohteen käyttöturvallisuuden.

Ammattitaitovaatimukset putkistojen liitosten asentamiselle ovat jatkuvasti kasvaneet. Vuodot ja vauriot putkistoissa ovat aina suuri riski turvallisuudelle ja ympäristölle etenkin vaaraa aiheuttavissa laitoksissa. Kaikkien asennuksiin osallistuvien ammattitaito täytyy varmistaa ennen työn aloittamista ja sen suorittamista.

Taulun 2 ja 3 koulutus ja pätevöinti vaatii standardin mukaan, että Taulu 1 koulutus ja pätevöinti on ensin suoritettu. Taulu 1 koulutuksessa käydään läpi laippaliitoksen perusteet, jonka jälkeen henkilö on valmis syventymään hydraulisten työkalujen parissa työskentelyyn. Hydraulisilla työkaluilla tehdään kaikista isoimmat ja kriittisimmät putkiston asennukset. Työkalut vaativat erityisosaamista ja käyttökoulutusta, jotta niitä osataan käyttää oikein vaurioittamatta työkohdetta tai työkaluja.

Amiedulla on kolmannen osapuolen hyväksyntä järjestää laippaliitosasentajan koulutus ja pätevöinti standardin SFS-EN 1591-4 mukaan. Hyväksynnän on myöntänyt Inspecta Tarkastus Oy.

Koulutus toteutetaan yhdessä Haitor Oy:n asiantuntijoiden kanssa.

Tehoa liiketoimintaan

Asentajan pätevyys parantaa liiketaloudellista tulosta ja asiakastyytyväisyyttä, pienentää vaurioriskejä ja vähentää korjauksista aiheutuvia kustannuksia ja seisokkeja. Urakoitsijoille pätevöityneillä asentajilla voi olla suurikin merkitys esimerkiksi urakkakilpailuissa menestymiselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laippaliitosasentajan koulutus ja pätevöinti, Taulut 2 ja 3: Hydrauliset vääntimet ja vetokiristimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

-Putkistojen ja ruuviliitosten asentajat, asennustöiden  valvojat, työnjohtajat tai muuten asennuksiin  osallistuvat henkilöt.

-Koulutus edellyttää Taulun 1 pätevyyden suorittamista,  mutta ei aikaisempaa kokemusta laippaliitoksissa  hydraulisten työkalujen ja kiristimien käytössä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen ja pätevöinnin sisältö

-Perusteet ja työturvallisuus

-Vuotojen hallinta, käyttökohteet ja vaatimukset

-Hydrauliset työkalut, momenttivääntimet ja venytystyökalut 

-Asennuksen laadunvarmistus

-Valmistelutyöt ja työturvallisuus

-Tukivoimat ja työturvallisuus

-Käytännön harjoitukset

-Pätevyyskoe

Koulutuksen toteutus

Räätälöinti yrityksesi tarpeisiin:
Ajankohta, toteutus ja paikka voidaan räätälöidä  yrityksen tarpeisiin sopivaksi, esimerkiksi lähelle asennustyömaata tai vaihtoehtoisesti Amiedun tiloissa.
Katso myös avoimet koulutuspäivät.

Koulutuspaikka

Amiedun tiloissa Pitäjänmäellä
tai

sopimuksen mukaan

Kustannukset

Ota yhteyttä, kerro tarpeesi ja pyydä tarjous.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.