Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lämpöpumppuhuoltaja, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
27.1.2020
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Lämpöpumppuhuoltaja, työvoimakoulutus

Talotekniikka vaatii yhä enemmän monitaitoisia osaajia. Monet talotekniikan järjestelmät ovat jo etäohjattuja ja niiden toimivuuden arviointi on vaativaa.

Lämpöpumppulämmitys on kasvava talotekniikan osa-alue, jonka toiminnan arviointi vaatii koko lämmitysjärjestelmän hyvää tuntemusta. Lämpöpumppujen kylmätekninen asennus ja – tarkastus käydään koulutuksessa läpi. Lisäksi koulutuksessa perehdytään talotekniseen huoltoon.

Opiskelija osaa koulutuksen suoritettuaan arvioida talotekniikan toimivuutta ja kiinteistön energiataloutta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka sisältää lähiopetusta, etäopetusta ja työssä tapahtuvaa oppimista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lämpöpumppuhuoltaja, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua työttömät tai työttömyysuhan alaiset, joilla on hyvä palveluasenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn erilaisissa työympäristöissä. Kiinteistö- tai rakennusalan kokemus lasketaan eduksi. Työ edellyttää organisointitaitoja, tarkkuutta, tietotekniikan perusteiden hallintaa, yhteistyökykyä ja halukkuutta oppia uutta. Koulutus soveltuu hyvin teknisesti suuntautuneille henkilöille.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö koostuu talotekniikan perustutkinnon osista. Koulutukseen sisältyy teoriaosuuksia sekä työssäoppimisjakso. Opiskelija saa valmiudet osaamisensa puolesta työllistyä alan työtehtäviin.

Koulutuksen teoriajakso sisältää mm.

LV-järjestelmien huoltaminen

Pienkylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen asentaminen

Maalämpölaitteistojen asentaminen   

Lisäksi koulutus sisältää laajasti tietoa muista talotekniikka-alaan liittyvistä aiheista. Koulutukseen sisältyy tulityökortti, työturvakortti sekä hätäensiapu.

Koulutuksen toteutus

Valinta koulutukseen suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Koulutuksen alussa arvioidaan valittujen osallistujien ammattitaito yksilöllisesti, ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä opiskelijan kanssa suunnitelmat tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi. Henkilökohtaistamisen mukaan määräytyy tutkinnonosat, joista voit suorittaa näytön työssäoppimisjakson aikana.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, itseopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 8:00– 14.30, työssäoppimisessa noudatetaan työnantajan kanssa sovittuja työmaan aikatauluja kello 7.00 – 16.00 välisenä aikana.

Valintaperusteet

Opiskelijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, alalla työskentelyyn vaikuttavia allergioita, kyky työskennellä tarvittaessa myös korkeissa paikoissa. Suomen kielen taidot tulee olla tasoa B1.1. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää. Suosittelemme, että hakijalla on hyvä olla vähintään B -luokan ajokortti.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta Koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.