Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kiinteistönvälityksen osaamisala

Amiedu
Yhteenveto
150 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kiinteistönvälityksen osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto on ammatillinen tutkinto, joka sisältää Kiinteistönvälitykseen suuntautuvan osaamisalan.  Tutkinnon suorittaminen antaa valmiudet kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi, jonka jälkeen kykenet toimimaan ammattitaitoisesti kiinteistöjen myynti- ja vuokraustehtävissä. Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi asuntokauppaa säätelevään kiinteistölainsäädäntöön, välityspalvelun myymiseen, asuntojen arvon arvioimiseen, asuntojen vuokraukseen, ostotoimeksiantojen hoitamiseen sekä uudisasuntojen myyntiin.

Tutkinnon suorittaminen tukee valtakunnallisiin Keskuskauppakamarin LKV- ja LVV-kokeisiin valmistautumisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kiinteistönvälityksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan ammattitutkinto kiinteistövälityksen osaamisala soveltuu myyntineuvottelijoille ja myyntisihteereille, jotka toimivat kiinteistöjen, huoneistojen arvon arvioinnissa, myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä työtehtävissä. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Lisätietoja

Hilkka Peltola
kouluttaja                                                                                    
puhelin 020 7461 611                  
hilkka.peltola(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Sisällön laajuus on 14 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, koulutuksen järjestäjän ja työnantajan kesken.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat koulutuspäivät Amiedussa, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon osaamisalan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on n. yksi vuosi.  Tutkinto on suoritettavissa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna. Tutkinto on suoritettavissa syyskuusta 2019 alkaen.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle. Voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella koulutukseen soveltuvan työnantajan kanssa. Koulutussopimuksella opiskellessasi sinulla ei ole työsuhdetta työntantajaan, vaan työskentelet ja suoritat tutkintoa opiskelijan roolissa. 

Tutkinnon suorittaminen tukee ja auttaa sinua valmentautumisessa valtakunnallisiin Keskuskauppakamarin LKV- ja LVV-kokeisiin.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.