Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palvelujen osaamisala, Aula- ja monipalvelut

Amiedu
Yhteenveto
150 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet liiketoiminnan palveluiden tehtävissä esimerkiksi aula- ja kokouspalvelutehtävissä, virasto- tai vahtimestarina tai muissa soveltuvissa palvelutehtävissä.  
Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista sekä yhden vieraan kielen osaamista.

Lisätietoja

Maarit Rouhiala
Kouluttaja
puhelin 020 7461 253
maarit.rouhiala(at)amiedu.fi         

Koulutuksen sisältö

Sisältö rakentuu siten, että se tukee tutkinnon osaamisalan suorittamista sekä opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan tavoitteiden toteutumista.

Sisältö vastaa liiketoiminnan ammattitutkinnon, liiketoiminnan palveluiden osaamisalan, ammattitaitovaatimuksia.

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä, ja se muodostuu seuraavista tutkinnon osista siten, että suoritetaan kaikille pakollinen tutkinnon osa 30 osp ja valitaan aula- ja monipalvelut -suuntautumiseen liittyvät valinnaisia tutkinnon osia yhteensä 120 osp.

 

 1. Pakollinen tutkinnon osa: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
 2. Valinnaiset tutkinnon osat 1:
  1. aula- ja monipalvelut, 60 osp
 3. Valinnaiset tutkinnon osat 2:
  1. kokouspalvelut, 60 osp
  2. liiketoiminnan tukipalvelut, 60 osp
  3. perehdyttäminen ja työnopastaminen, 60 osp
  4. turvallisuusalan ammattitutkinnon tutkinnon osa, Vartijan koulutus, 25 osp
  5. toisen osaamisalan tutkinnon osa, 40 – 60 osp
  6. tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 20 – 60 osp

 

Koulutuksen toteutus

Ennen tutkintokoulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet.

Suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä tutkinto-opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Mikäli koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitelmien tekoon osallistuu myös työnantajan edustaja. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu.

Tutkinto-opiskelijalla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua tutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon suorittamista varten voidaan arvioida.

Tutkinto-opintoja voidaan tarvittaessa tukea opiskeluvalmiuksia parantavilla opinnoilla ml. kieliopinnot.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkinto voidaan suorittaa myös suoraan näytöin ilman opintoja.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon osaamisaloista liiketoiminnan palveluiden osaamisalan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvat aikaisempi osaaminen. Keskimääräinen kesto on n. yksi vuosi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.