Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala, päivittäistavarakauppaan suunnattu koulutus

Amiedu
Yhteenveto
150 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala, päivittäistavarakauppaan suunnattu koulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla voit kehittää osaamistasi päivittäistavarakaupan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä tuoteryhmätuntemuksessa. Koulutuksen aikana perehdyt kaupan toimintaympäristöön, alan markkinoihin ja kilpailutilanteeseen, tuloksellisen toiminnan suunnitteluun ja seurantaan sekä kustannustehokkaaseen toimintaan. Lisäksi opit suunnittelemaan, toteuttamaan, seuraamaan ja arvioimaan myynti- ja asiakaspalvelutyötäsi päivittäistavarakaupassa eri tuoteryhmissä.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala, päivittäistavarakauppaan suunnattu koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala soveltuu erinomaisesti kaupan ja palvelualan tarpeisiin ja henkilöille, jotka vastaavat esim. tuoteryhmästä. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistavan koulutuksen sisällöt on suunniteltu siten, että ne tukevat liiketoiminnan ammattitutkinnon edellyttämien näyttöjen toteuttamista päivittäistavarakaupan prosesseissa. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun vastuukouluttajan kanssa.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, työnantajan ja koulutuksen järjestäjän kesken.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Tutkinnon voi suorittaa joko oppisopimuskoulutuksena tai koulutussopimuksella. Oppisopimuskoulutus edellyttää, että sinulla on työnantaja (tai olet jo työsuhteessa), jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen koulutuksen ajaksi. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella kouluttamiseen soveltuvan työnantajan kanssa. Koulutussopimuksessa sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan vaan työskentelet ja suoritat tutkintoa opiskelijan roolissa.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Linkki tutkinnon e- perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/rakenne

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on 1 – 1,5 vuotta. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos koulutukseen hakeutujalla on riittävä osaaminen hankittuna.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle. Valmistuttuasi sinulla on mahdollisuus anoa Työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä, jonka suuruus on 400 €.   

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.