Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala. B to B ja teknisen kaupan myyjille suunnattu koulu

Amiedu
Yhteenveto
120 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala. B to B ja teknisen kaupan myyjille suunnattu koulu

Opiskelun ja tutkinnon suorittamisen aikana pääset kehittämään tavoitteellista osaamista ja toiminnan suunnittelua b – to b / teknisen kaupan osaamisvaatimusten mukaisesti. Samalla tunnistat yhä paremmin alakohtaiset erityispiirteet ja niiden mahdollisuudet asiakkuuksien hoitamisessa ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Opiskelussasi pääset luomaan menestykseen johtavien toimintamallien käyttöönottoa, vaikuttavuuden mittaamista asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan kehittymiseen liittyen.

  • innostaa asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tavoitteelliseen b to b -myyntityöhön
  • lisätä varmuutta toimia tavoitteellisessa yritysmyyntityössä
  • kehittää myynnin ja asiakaspalvelun osaamista sekä asiakkuuksien hallintaa

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala. B to B ja teknisen kaupan myyjille suunnattu koulu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan ammattitutkinto soveltuu b- to b kaupan - teknisen kaupan alalla työskenteleville myyjille ja myynnin tukihenkilöille. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen, Sähköteknisen Kaupan Liiton ja Kaupan Liiton kanssa. Tutkintokoulutus valmistaa liiketoiminnan ammattitutkintoon suorittamista.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa keskitytään asiakaspotentiaalien tunnistamiseen, asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen, neuvottelu- ja ongelmaratkaisutaitoihin, tuloksellisen myynnin toteuttamiseen sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Linkki tutkinnon e- perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4540525 valitse myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

  • Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan. Koulutus on suunnattu B to B ja teknisen kaupan myyjille. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on n. yksi vuosi.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen.  Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.