Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, Erikoiskaupan osaaja

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, Erikoiskaupan osaaja

  • Opiskelun ja tutkinnon suorittamisen aikana pääset kehittämään tavoitteellista myynnin osaamista ja toiminnan suunnittelua sekä tiimi- ja työyhteisötaitojasi
  • Opit tunnistamaan erikoiskaupan erityispiirteitä ja hyödyntämään niiden antamia mahdollisuuksia
  • Opit ottamaan käyttöön menestykseen johtavia toimintamalleja
  • Opit kehittämään asiakaskokemusta ja tuloksellista myyntityötä

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, Erikoiskaupan osaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu erinomaisesti erikoiskaupan tehtävissä toimiville tai sinne pyrkiville myynnin ammattilaisille. Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat erikoiskaupan asiakaspalvelun ja myynnin vastuullisissa työtehtävissä. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille. Erikoiskaupan osaaja –koulukseen on mahdollista sisällyttää opintoja myös esimiesvalmennuksesta, jos työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi tiiminvetäjän, osastovastaavan, vuorovastaavan tms. tehtäviä.

Lisätietoja

Juha Leppävuori  
kouluttaja
puhelin 0400 206975
juha.leppavuori(at)amiedu.fi                                                                                                                                            

 

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistavan koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä työpaikan tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Linkki tutkinnon e- perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/rakenne

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan erikoiskauppaan suunnatun tutkinnon. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on n. 1 – 1,5 vuotta.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena (työsuhde tai määräaikainen työsopimus), jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen.  Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan (harjoittelusopimus). Koulutus on maksutonta. Valmistuttuasi sinulla on mahdollisuus anoa Työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä, jonka suuruus on 400 €. 

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.