Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, Visuaalinen myyjä/myynninedistäjä

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, Visuaalinen myyjä/myynninedistäjä

  • Opiskelun ja tutkinnon suorittamisen aikana pääset kehittämään taitojasi visuaalisen markkinoinnin tehtävissä
  • Alakohtaisten erityispiirteiden tunnistaminen ja mahdollisuuksien hyödyntäminen
  • Menestykseen johtavien toimintamallien käyttöönotto
  • Asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittyminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, Visuaalinen myyjä/myynninedistäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaupan ja palvelualan visuaalisen myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat visuaalisen myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

 

Lisätietoja

Liisa Kasurinen
kouluttaja
puhelin 0401979596
liisa.kasurinen(at)amiedu.fi        

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistavan koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä työpaikan tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Sinulla on mahdollisuus suorittaa joko tutkinnon osia tai koko tutkinto. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja. Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämis-suunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Linkki tutkinnon e- perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/rakenne

 

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan visuaalisen myyjän/myynninedistäjän tehtäviin suunnatun tutkinnon. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on n. 1 – 1,5 vuotta.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen (olet työsuhteessa tai voit solmia määräaikaisen työsuhteen).  

Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan (opiskelijana).

Koulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Kun olet suorittanut tutkinnon, voi tietyin edellytyksin anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä 400 €.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.