Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala

Amiedu
Yhteenveto
150 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto taloushallinnon osaamisalalta pätevöittää sinut talous- ja/tai palkkahallinnon ammattilaiseksi. Koulutuksen avulla opit hallitsemaan taloushallinnon toimintaprosessit sekä avaintehtävien hoitamisen osaamisalaan liittyen. Samalla päivität osaamisesi lainsäädännön ja substanssin osalta sekä kehität konsultatiivista osaamistasi vastaamaan työelämän muuttuvia tarpeita. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisissa taloushallinnon työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan ammattitutkinto -koulutus on tarkoitettu henkilölle, joka hoitaa pienessä tai keskisuuressa organisaatiossa kattavasti talous- tai palkkahallinnon tehtäviä tai suuressa organisaatiossa joitain tiettyjä taloushallinnon osa-alueita.

Lisätietoja

Mervi Valtonen
kouluttaja, KTM
puhelin 020 7461 495
mervi.valtonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö vastaa liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalan ammattitaitovaatimuksia.

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä, ja se muodostuu seuraavista tutkinnon osista siten, että suoritetaan kaikille pakollinen tutkinnon osa 30 osp ja valitaan osaamisalakohtaisia valinnaisia tutkinnon osia yhteensä 120 osp.

 

 1. Pakollinen tutkinnon osa: liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
 2. Valinnaiset tutkinnon osat 1, 60 osp
  1. Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, 60 osp
  2. Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, 60 osp
  3. Reskontran hoitaminen, 60 osp
  4. Taloushallinnon neuvontapalveluiden hoitaminen, 60 osp
  5. Tilinpäätös ja verotus, 60 osp
 3. Valinnaiset tutkinnon osat 2, 60 osp
  1. Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, 60 osp
  2. Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, 60 osp
  3. Palkanlaskennan hoitaminen, 60 osp
  4. Projektinhallinta, 60 osp
  5. Reskontran hoitaminen, 60 osp
  6. Taloushallinnon neuvontapalvelujen hoitaminen, 60 osp
  7. Tilinpäätös ja verotus, 60 osp
  8. Toisen osaamisalan tutkinnon osa, 40 – 60 osp

Tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 20 – 60 osp

 

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma osaamisalan tutkinnon osien suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutus alkaa 24.1.2020 ja koulutuspäivät järjestetään kevään 2020 aikana.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Tutkinnon suorittaminen tapahtuu henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Keskimäärin tutkinnon suorittaminen kestää noin vuoden.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Koulutus on maksutonta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.