Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, talous- ja palkkahallinto

Amiedu
Yhteenveto
180 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Työelämän tutkinnot
Amiedu

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, talous- ja palkkahallinto

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan ammattitaitoa liiketalouden monipuolisissa työtehtävissä. Suuntautumalla tutkinnon suorittamisessa talous- ja palkkahallintoon, opiskelija saa valmiudet työllistyä alan tehtäviin ja omaa perustiedot lainsäädännön, substanssin ja ohjelmistojen osalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, talous- ja palkkahallinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, soveltuu ylioppilastutkinnon tai peruskoulun suorittaneille aikuisille. Tutkinnon suorittaminen tapahtuu näyttöinä aidoissa työtilanteissa työpaikalla, mikä edellyttää soveltuvaa työ- tai työssäoppimispaikkaa. Mikäli työ- tai työssäoppimispaikkaa ei vielä ole, se etsitään koulutuksen aikana.

Koulutuksen sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi rakentuu tutkinnon suorittajaksi hakeutuvan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden mukaan vaihtoehtoisia ja valinnaisia tutkinnon osia yhdistämällä.

Pakolliset tutkinnon osat: Asiakaspalvelu, Työyhteisössä toimiminen ja Tuloksellinen toiminta

Valinnaiset tutkinnon osat: Asiakkuuksien hoitaminen, Finanssipalvelut, Henkilöstön tukipalvelut, Kirjanpito, Laskutus ja reskontra, Logistiikkapalvelut, Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto, Myynti, Palkanlaskenta, Palvelumuotoilu, Projektissa toimiminen, Tapahtumatuotanto, Tilinpäätöskirjaukset, Yritystoiminnan suunnittelu ja Yrityksessä toimiminen

Tutkintoon voi sisällyttää yhden tutkinnon osan toisesta perustutkinnosta ja ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Yhteiset tutkinnon osat: Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen, Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen ja Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen.

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella.

Koulutuksen toteutus

Ennen tutkintokoulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet.

Suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä tutkinto-opiskelijan, (työpaikan edustajan, oppisopimuskoulutuksessa) ja koulutuksen järjestäjän kesken. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu.

Tutkinto-opiskelijalla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua erilaisiin liiketalouden perustutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon suorittamista varten voidaan arvioida.

Mikäli tutkinto-opintoihin hakeutuva henkilö ei ole työsuhteessa voidaan hänelle tietyin edellytyksin tehdä koulutussopimus.

Tutkinto-opintoja voidaan tarvittaessa tukea opiskeluvalmiuksia parantavilla opinnoilla ml. kieliopinnot.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkinto voidaan suorittaa myös suoraan näytöin.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa tutkintokoulutuksen kestoon. Tutkinnon suorittamispolku ja -aika ovat yksilöllisiä – keskimääräinen kesto noin 1, 5 vuotta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.