Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Märkätilatöiden valvojan lisäkoulutus

Amiedu
Yhteenveto
10.6.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Märkätilatöiden valvojan lisäkoulutus

Lisäkoulutuspäivän käytyään ja ennakkotehtävän ja harjoitustyön hyväksytysti tehneet henkilöt voivat hakea henkilösertifiointia Eurofins Expert Services Oy:ltä, kun varsinainen märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutus, tentti ja näyttö on hyväksytysti suoritettu sekä vaadittu alan työkokemusvaatimus täyttyy.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilatöiden valvojan lisäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen käyneille rakennusalalla toimiville henkilöille, joilta puuttuu rakennusmestarin tai soveltuva teknikon tutkinto. Sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään korjausrakentamiseen ja sen valvontaan, rakennusfysiikkaan, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen.

Koulutuksen sisältö

Ennakkotehtävien purku
Rakennusfysiikkaa: teoriaa ja laskentaa
Piirustusmerkinnät ja märkätilojen rakenteet
LVIS- ja rakennetekniikan yhteensovitus
Märkätilarakentamisen tehtäväsuunnittelu
Harjoitustyön ohjeistus

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

480,00 € / osallistuja (alv 0%, veroton koulutuspalvelu, AVL 39 §). Hintaan sisältyy koulutusaineisto sekä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.