Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Märkätilojen vedeneristäjän täydennyskoulutus

Amiedu
Yhteenveto
22.9.2020 08:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Märkätilojen vedeneristäjän täydennyskoulutus

Koulutuksen tavoitteena on päivittää tiedot märkätila-asennuksista, rakenteiden tiivistämisestä ja niissä käytettävistä tuotteista ja jatkaa sertifikaatin voimassaoloa kahdella vuodella. Koulutuksesta on toimitettava todistusjäljennös sertifiointiorganisaatiolle.

Koulutuksessa opetellaan rakennusten tiivistystöiden tekemistä ohjeiden ja määräysten mukaisesti ja se luetaan hyväksi Rakenteiden tiivistäjän sertifikaattikoulutuksessa kaksipäiväisen koulutuksen ensimmäisenä päivänä eli vastaa 50 % vaaditusta tiivistäjän koulutuksesta. Kakkospäivään voi osallistua kahden vuoden kuluessa tai heti. Kakkospäivän hinta on 50 % voimassaolevasta Rakenteiden tiivistäjän koulutuksesta (v. 2020 429 € + alv 24 %).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjän täydennyskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöt, joilla on henkilösertifikaatti ja jotka haluavat päivittää tietonsa. Sertifikaatin voimassaolo edellyttää koulutukseen osallistumista vähintään kerran kahdessa vuodessa.

Koulutuksen sisältö

-Tiivistysmateriaalit ja niiden käyttö
-Tiivistystyöharjoitukset ja työharjoitusten tarkastus

Koulutuksen toteutus

Teoriaopetusta ½ päivää, tiivistystyöharjoituksia ½ päivää klo 8-16.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 429 € + alv 24 % / henkilö, sisältäen aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.