Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Modernit työasemaympäristöt / Helpdesk asiantuntija

Amiedu
Yhteenveto
18.9.2019
   
Helsinki
Avoin koulutus

Sisältö

Lähiopetuksen aiheita: 

 • Windows 10  
 • Windows Server 2016/2019  
 • Linux 
 • SCCM
 • SharePoint / O365
 • SQL
 • Cloud (Azure, Google Cloud, AWS)
 • Työasemaympäristön vakiointi
 • Powershell, tietoliikenne, tietoturva, virtualisointi
 • Verkkoliikenteen analysointi, Wireshark
 • F-Secure tietoturvaratkaisut
 • Power BI
   

Toteutus

Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin n. 3-4 päivää kuukaudessa Amiedun tiloissa klo 9:00-16:00 välillä, joiden välissä harjoituksia, tehtäviä ja itseopiskelua sekä työssäoppimista. Ryhmän koko on 18-20 opiskelijaa. 

Hakeutumisvaiheessa tutkinnon suorittajan ammattitaito arvioidaan yksilöllisesti ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä hakijan ja työpaikan kanssa suunnitelmat tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon suorittamiseksi (HOKS).  

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse. 

Tutkinnon voi suorittaa ilman valmistavaa koulutusta osoittamalla tutkinnon perusteissa vaadittava ammattitaito suoraan näytöin. 

Lisätietoja

Kari Vikman
kouluttaja
puhelin 020 7461 207
kari.vikman(at)amiedu.fi

Kustannukset

Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö. 

 • Omaehtoinen ammatillinen koulutus. Paikkoja on rajoitetusti. Opiskelijalla tulee olla työssäoppimisen paikka tai työnantaja, jossa hän pääsee osoittamaan osaamisensa tutkinnon kriteereitä vastaavissa työtehtävissä. Opiskelijamaksu 450 €.
 • Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Molemmissa rahoitusmuodoissa opiskelijat kustantavat mahdolliset oppimateriaalinsa itse. 

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!