Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myynnin ammattitutkinto

Amiedu
Yhteenveto
Koulutuksen järjestäjä: Amiedu plus
Kesto:
Haku päättyy: jatkuva haku
   
Koulutuspaikkakunta: Helsinki
Aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan
Koulutustyyppi: Oppisopimuskoulutus
Koulutuskieli: suomi

Myynnin ammattitutkinto

Myynnin ammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa myynnin ammattitutkinto tai sen osa/osia. Tietopuolisissa opinnoissa keskitytään erityisesti oman myynti- ja markkinointiosaamisen lisäämiseen, asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen, neuvottelu- ja ongelmaratkaisutaitojen kehittämiseen sekä tulokselliseen myyntiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynnin ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Myynnin ammattitutkinto ja siihen valmistava koulutus on suunnattu myynnin ammattilaisille ja henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta myyntityöstä.

Koulutuksen sisältö

Myynnin ammattitutkinto muodostuu tutkinnon perusteiden mukaisesti kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta ja niihin liittyvästä valmistavasta koulutuksesta.
 
Pakolliset tutkinnon osat

  • Myyntiin valmistautuminen
  • Myynnin toteuttaminen

Lisäksi valitaan yksi valinnainen tutkinnon osa seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuoteryhmän hoitaminen
  • Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen
  • Työssä oppimisen ohjaaminen
  • Kauppiasyrittäjätoiminnan käynnistäminen tai tutkinnon osa omaan ammattialaan liittyvästä toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Koulutuksen toteutus

Ennen tutkintokoulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet.

Suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä tutkinto-opiskelijan, työpaikan edustajan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu.

Tutkinto-opiskelijalla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua erilaisiin myynnin ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon suorittamista varten voidaan arvioida.

Mikäli tutkinto-opintoihin hakeutuva henkilö ei ole työsuhteessa voidaan hänelle tietyin edellytyksin tehdä koulutussopimus.

Tutkinto-opintoja voidaan tarvittaessa tukea opiskeluvalmiuksia parantavilla opinnoilla ml. kieliopinnot.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkinto voidaan suorittaa myös suoraan näytöin.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa tutkintokoulutuksen kestoon. Tutkinnon suorittamispolku ja -aika ovat yksilöllisiä – keskimääräinen kesto noin 1 vuosi.

Kysy lisätietoja

Juha Leppävuori
Kouluttaja
puhelin 020 7461 675
juha.leppavuori(at)amiedu.fi

Kustannukset

Myynnin ammattitutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koulutus voidaan toteuttaa:

  • Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.
  • Koulutussopimuksella: Koulutussopimus soveltuu opiskelijalle, jolla ei ole työsuhdetta.
  • Ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelija maksaa opiskelumaksun itse 450€ (sis alv 24%). Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso heidän muut koulutuksensa tästä.

Yhteystiedot : Amiedu

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi