Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Organisaation kriittiset menestystekijät näkyviksi - Henkilöarvioinnin välineet

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
sopimuksen mukaan
suomi
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

Organisaation kriittiset menestystekijät näkyviksi - Henkilöarvioinnin välineet

Henkilöarvioinnit tarjoavat työnantajalle tehokkaan apuvälineen henkilöstön osaamisen kehittämisessä, muutoksen läpiviemisessä sekä yrityksen kannalta kriittisten menestystekijöiden arvioimisessa ja vahvistamisessa. Henkilöarvioinnin menetelmiä voidaan liittää osaksi kaikkia valmennuksia / valmennuskokonaisuuksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Organisaation kriittiset menestystekijät näkyviksi - Henkilöarvioinnin välineet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yritysten ja organisaatioiden koko henkilöstö

Lisätietoja

Emmy Kurjenpuu
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 503
emmy.kurjenpuu(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

- Tuetaan esimiehiä heidän vahvuuksissaan muutoksen läpiviennissä.
- Tuetaan henkilöstön urasuunnittelua ja organisaation kannalta kriittisten menestystekijöiden näkyväksi tekemistä.
- Tuetaan irtisanottavaa henkilöstöä heidän urasuunnittelussaan ja omien vahvuuksiensa ymmärtämisessä uusilla työmarkkinoilla.

Henkilöarvioinnin apuvälineet


•    Matrigma ™ on ei-verbaalinen lahjakkuutta arvioiva menetelmä, joka mittaa loogista ongelmanratkaisunkykyä, yleistä päättelykykyä sekä kykyä käsitellä uutta tietoa ja uusia menetelmiä.

•    Mint ™ on vastuullisuuden arviointimenetelmä, joka mittaa yksilön kykyä omaksua ja hyväksyä erityyppisiä työelämän vaatimuksia.  Nämä kohdistuvat luotettavuuteen, velvollisuudentuntoon, rehellisyyteen ja normien sekä sääntöjen noudattamiseen.  

•    MBTI (Myers-Briggs Type Indicator®) on yksi maailman eniten käytetty persoonallisuuden kartoitustapa. Sen avulla yksilö tunnistaa omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Näiden tietojen avulla hän oppii ymmärtämään paremmin itseään, motivaatiotaan, vahvuuksiaan ja mahdollisia kehittämistarpeitaan muutostilanteessa.

•    Hogan Assessment Systems on arviointimenetelmäperhe, joka tunnistaa työn näkökulmasta persoonallisuuden kolme tärkeintä osaa:
o    HPI – henkilön pysyvät persoonallisuuden piirteet siten, miten muut ne näkevät normaalitilanteessa
o    HDS – riskikäyttäytyminen, joka saattaa tulla esiin kovan paineen alla
o    MVPI - henkilön arvot, motivaatiotekijät ja preferenssit

•    Thomas-analyysi antaa tietoa ihmisten käyttäytymisestä erilaisissa tilanteissa. Analyysin avulla valottuu yksilön toimintatyyli, motivaatio, kommunikaatiotyyli ja luontainen lähestymistapa vuorovaikutustilanteissa. Erityisesti analyysia voidaan hyödyntää esimiestyössä työhyvinvoinnin kannalta keskeisiin asioihin muutosprosessien aikana.

•    360°Johtajuusarviointi on työkalu johtajuuden kehittämisen tueksi. Oman arvion lisäksi se antaa tietoa siitä, miten oma toiminta näyttäytyy muille.

Koulutuksen toteutus

Toteutus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan.

Koulutuspaikka

Amiedun toimitiloissa Pitäjänmäellä
tai

sopimuksen mukaan

Kustannukset

Ota yhteyttä /pyydä tarjous.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.