Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM tentti

Amiedu
Yhteenveto
23.3.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM tentti

Finanssiala ry valvoo kosteuden mittaajan tutkinnon suorittamista. Tutkinnon tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin. Tentti on osa Suomen Finanssiala ry:n ja Amiedun laatimaa kosteuden mittaajan pätevöitymiseen tähtäävää koulutusohjelmaa ja pätevyysjärjestelmää.

Koulutuksen, tentin, neljä näyttötyötä ja aiemman toiminnan kohdelistan hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään Pätevöitynyt kosteuden mittaaja PKM -nimikettä. PKM -rekisteriä pidetään yllä osoitteessa http://www.amiedu.fi/henkiloasiakas/opiskelija-amiedu/ammatillinen-sertifikaatti-ja-patevyys/kosteudenmittaaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM tenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM koulutusohjelman Amiedussa.

Koulutuksen toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Tenttimaksu on 343 € + alv 24 % / henkilö ja sisältää aamukahvin suolaisella, tenttitilaisuuden, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.