Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan perustutkinto, Rakennusmaalauksen osaamisala, Maalari, oppisopimuskoulutus

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Pintakäsittelyalan perustutkinto, Rakennusmaalauksen osaamisala, Maalari, oppisopimuskoulutus

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija hankkii sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla hän pystyy suorittamaan pintakäsittelyalan perustutkinnon näyttötutkintona ja työllistymään maalarin työtehtäviin.
Suoritettavat tutkinnon osat riippuvat kunkin opiskelijan omasta taustasta ja osaamisesta.

Tutkinnon suorittaja saa perusvalmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti, pintakäsittelyalan monipuolisissa erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Kykenee itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärtää työturvallisuuden, taloudellisuuden, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden merkityksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan perustutkinto, Rakennusmaalauksen osaamisala, Maalari, oppisopimuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu hyvän fyysisen kunnon omaaville henkilöille, jotka työskentelevät tai aloittavat työskentelyn pintakäsittelyalan yrityksessä. Eli opiskelijalla tulee olla sovittu alan työpaikka, jonka kanssa solmia oppisopimus koulutuksen ajaksi.

Lisätietoja

Marita Toivanen-Saaristo
kouluttaja
puhelin 020 7461 369
marita.toivanen-saaristo(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusmaalauksen osaamisala, koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnonosasta (85 osp) ja valinnaisista osista (60 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp) henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Valinnaisista osista yksi saa olla osa toisesta tutkinnosta.
Jokaisen tutkinnonosan koulutuksessa opiskelijalle annetaan opetusta työsuunnitelman laadintaan, määrälaskentaan, työturvallisuuteen ja ympäristöasioihin sekä työn laatukriteereihin. Työn suorittamisen opetus tapahtuu työpaikalla.

Pakolliset tutkinnon osat:
-    Rakennusten korjausmaalaus 50 osp
-    Uudisrakennusmaalaus 35 osp

Yhteiset tutkinnon osat:
-    Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen 11 osp
-    Matemaattisluonnontieteellinen osaaminen 6 osp
-    Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen 9 osp
-    Yhteisten tutkinnon osien valinnaiset 9 osp

 
Amiedussa opiskeltavat valinnaiset osat
 
-    Pientalojen ulkomaalaus 15 osp
-    Rakennuspintojen ruiskumaalaus 15 osp
-    Ruiskutasoitetyöt 30 osp
-    Rakennuspintojen restaurointi 15 osp
-    Tapetointi 15 osp
-    Lattianpäällysteiden uusiminen 15 osp
-    Puupintojen pintakäsittelyt 15 osp
-    Vedeneristyksen perustyöt 15 osp
-    Koristemaalaus 15 osp
-    Mukailumaalaus 15 osp
-    Erikoismaalaus 15 osp

Koulutuksen toteutus

Hakeutumisvaiheessa tutkinnon suorittajan ammattitaito arvioidaan yksilöllisesti ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä hakijan ja työnantajan kanssa suunnitelmat tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon suorittamiseksi.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, itseopiskelua sekä työssäoppimista. Tietopuolisen koulutuksen opetuspäiviä on 50 kpl (max), joista osa on etäopetusta. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 7.30 – 14.00.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, yleensä noin 1,5-2 vuotta. Tutkinto tulee suorittaa oppisopimusajan puitteissa.
Opiskelijan aiemmin hankittu ammatillinen osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.