Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pohjatutkija / maaperäkairaaja rekrykoulutus, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
120 pv
10.2.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Pohjatutkija / maaperäkairaaja rekrykoulutus, työvoimakoulutus

Ammattitaitoisen työvoiman saatavuuden turvaamiseksi Amiedu järjestää yhteistyössä Suomen Geoteknisen yhdistyksen ja Työhallinnon kanssa pohjatutkimusalan tulokoulutuksen, jonka tavoitteena on työllistyä pohjatutkijaksi / maaperäkairaajaksi. Alan yritykset: Geopalvelu Oy, GeoUnion Oy, Insinööritoimisto Geocom Oy, Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy, Mitta Oy, NRC Group Finland Oy, Pöyry Finland Oy, Ramboll Finland Oy, SM Maanpää Oy, Suomen GPS-Mittaus Oy, Uudenmaan Pohjatutkimus Oy työllistävät koulutuksen hyväksytysti suorittaneet.

Lisätietoa pohjatutkijan/maaperäkairaajan työtehtävästä näet esittelyvideosta https://dreambroker.com/channel/4zcgh8mk/i9gbycd6

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pohjatutkija / maaperäkairaaja rekrykoulutus, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on 18 vuoden ikä ja vähintään B-luokan ajokortti. Eduksi katsotaan C-luokan ajokortti sekä ammatillinen koulutus tekniseltä alalta. Pohjatutkijan työ on pääosin ulkotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja matkustusvalmiutta.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Koulutuksen sisältö

Yritys- ja ympäristötietous
Pohjatutkimuksen tarkoitus ja laadunhallinta
Pohjatutkimuksen tutkimusmenetelmät
Standardin mukainen raportointi
Pohjatutkimuskoneet ja -kalustot
Maalajien tunnistaminen ja luokitus
Pohjatutkimustöiden työturvallisuus
Työturvallisuus-, Ensiapu 1-, Rataturva-, Tieturva 1- ja Tulityökortti

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.