Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Prosessien kuvaaminen

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus
Amiedu

Prosessien kuvaaminen

Prosessienhallinnan keskeiset elementit mahdollistavat yhtenäiset toimintatavat, ennustettavat tulokset ja yleensäkin organisaation toimimisen mahdollisimman tehokkaasti. Palvelullamme varmistamme systemaattisen, käytännönläheisen ja osallistavan tavan kuvata tulostavoitteet täyttävät prosessit.

-Yhtenäiset toimintatavat ja niiden johtamisen kokonaisuutena (esimerkiksi tavoitteiden määrittely ja poikkeamiin reagointi) -Ennustettavat tulokset -Osaamisen hallinnan mahdollistuminen -Yleensäkin organisaation mahdollisimman tehokas toiminta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessien kuvaaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Organisaatiot, jotka tavoittelevat toiminnallista tuloksellisuutta johdetuilla, yhtenäisillä ja tehokkailla prosesseilla.

Lisätietoja

Jouni Simonen
Muutosvalmentaja
puhelin +358 40 512 7090
jouni.simonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

-Prosessin suunnittelu ja mallintaminen (kuvaaminen)
-Prosessin mittaamisen menettelyt
-Prosessin johtamisen ja ohjauksen menettelyt
-Tarvittaessa jalkautussuunnitelma

Koulutuksen toteutus

Toteutus perustuu hyvin käytännönläheisiin ja jämäkästi fasilitoituihin työpajoihin ja niiden kattavaan dokumentointiin.

Koulutuspaikka

Amiedun toimitiloissa Pitäjänmäellä
tai

sopimuksen mukaan

Suorittamisaika

Yhden prosessin ja sen hallinnan keskeisten elementtien kuvaaminen riippuu hyvin paljon valitun prosessin luonteesta. Kestosta ja muista periaatteista sovitaan Amiedun ja asiakkaan välisessä veloituksettomassa aloituspalaverissa (kesto noin kaksi tuntia).

Kustannukset

Yleisiä periaatteita:
-Työpajapäivä sisältäen suunnittelun, fasilitoinnin ja dokumentoinnin n. 2 000 eur (alv 0%).
-Mahdolliset tiloihin ja tarjoiluihin liittyvät kustannukset veloitetaan erikseen voimassaolevan hinnaston mukaisesti (Amiedun tuottamat palvelut).
-Matkakustannuksia pääkaupunkiseudulla ei veloiteta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.