Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Prosessien tehokas jalkauttaminen

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus
Amiedu

Prosessien tehokas jalkauttaminen

-Johdolla on yhteinen strategiasta johdettu näkemys tavoitteista ja jalkautettavien prosessien merkityksestä toiminnan tuloksellisuudelle.
-Esimiehet ymmärtävät organisaatio-tasolta johdetut oman vastuualueensa prosessit ja pystyvät sekä kommunikoimaan niitä, että myös johtamaan niiden avulla toimintaa kohti tulostavoitteita.
-Tarvittaessa varmistamme esimiesten kyvyn valmentaa työyksikkönsä niin, että jokainen ymmärtää organisaatio-tasolta johdetut oman työyhteisönsä prosessit ja tunnistaa niiden vaikutukset omaan toimintaansa jokapäiväisessä tekemisessä.
-Koko henkilöstön toiminnan lähtökohtana on määritellyt prosessit ja niiden mukainen työskentely.
-Johto pystyy seuraamaan koko prosessin ajan sen toteutumista ja sillä on välineet reagoida tarvittaessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessien tehokas jalkauttaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Organisaatiot, jotka tavoittelevat toiminnallista tuloksellisuutta johdetuilla, yhtenäisillä ja tehokkailla prosesseilla.

Lisätietoja

Jouni Simonen
Muutosvalmentaja
puhelin +358 40 512 7090
jouni.simonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Prosessit eivät jalkaudu ainoastaan viestimällä. Ne jalkautetaan systemaattisesti suunnitelluilla, johdetuilla ja läpiviedyillä toimenpiteillä. Palvelussamme hyvin kokeneet prosessiammattilaiset tukevat kokonaisuutta suunnittelusta tavoitteenmukaisen lopputuloksen varmistamiseen.

Koulutuksen toteutus

Palvelussa varmistetaan valittujen prosessien jalkautuskelpoisuus (riittävä määrittelyn taso) ja johdon yhteisymmärrys sekä prosessien, että jalkautuksen tavoitteista. Toteutus perustuu pääasiassa hyvin käytännönläheisiin ja jämäkästi fasilitoituihin työpajoihin niille organisaatio-osille, jotka ovat jalkautuksen vaikutuspiirissä.

Koulutuspaikka

Amiedun toimitiloissa Pitäjänmäellä
tai

sopimuksen mukaan

Suorittamisaika

Kokonaisuus toteutetaan valittuihin prosesseihin keskittyen, joten kesto on prosessien luonteesta ja jalkautuksen kohderyhmästä riippuvainen. Kestosta ja muista periaatteista sovitaan Amiedun ja asiakkaan välisessä veloituksettomassa aloituspalaverissa (kesto noin kaksi tuntia).

Kustannukset

Palvelu toteutetaan valittuihin prosesseihin keskittyen, joten kokonaishinta on prosessien luonteesta ja jalkautuksen kohderyhmästä riippuvainen. Hinnoittelun periaatteista sovitaan Amiedun ja asiakkaan välisessä aloituspalaverissa (kesto noin kaksi tuntia). 
Yleisiä periaatteita:
-Työpajapäivä sisältäen suunnittelun, fasilitoinnin ja dokumentoinnin n. 2 000 eur (alv 0%).
-Mahdolliset tiloihin ja tarjoiluihin liittyvät kustannukset veloitetaan erikseen voimassaolevan hinnaston mukaisesti (Amiedun tuottamat palvelut).
-Matkakustannuksia pääkaupunkiseudulla ei veloiteta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.